Η ανακοίνωση και το ψηφοδέλτιο του τοπικού συνδυασμού “Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ”

Αγαπητοί συμπατριώτες,

με αφορμή τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές αποφασίσαμε να θέσουμε την εμπειρία μας, την πορεία μας και την αγάπη μας γι’ αυτόν τον τόπο στην κρίση του καθενός.

Πιστεύουμε ότι ” Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ” και πρέπει να μας ενώνει όλους με συνεργασία και συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων, με στήριξη και προαγωγή βασικών υποδομών, με συνεργασία με τους κοινωνικούς και συλλογικούς φορείς, με διάλογο με όλους τους συμπολίτες μας.

Δεσμευόμαστε για την στήριξη όλων των υποδομών του χωριού μας (ύδρευση, φωτισμός, οδοποιία). Προάγουμε τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το περιβάλλον δημιουργώντας νέες κατάλληλες υποδομές (στήριξη και προώθηση του Λαογραφικού μουσείου, παιδικές χαρές, ανάπλαση του χώρου του γηπέδου και των αθλητικών εγκαταστάσεων στον ποταμό Λάδωνα).

Βοηθάμε τους νέους αγρότες να ξεκινήσουν και να επιβιώσουν αξιοπρεπώς στον πρωτογενή τομέα (ρεύμα, νερό και δρόμοι σε όλους τους στάβλους). Μα πάνω απ’όλα ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ και όπως καταλαβαίνεται έχουμε έναν λόγο παραπάνω να ενδιαφερόμαστε για την κατάσταση του χωριού μας που χρόνια τώρα βιώνει την εγκατάλειψη.

Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε την ψήφο σας γιατί η Δάφνη που μας ενώνει είναι εδώ….

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή