Συχνό φαινόμενο της σύγχρονης Ελληνικής πολιτικής είναι οι προεκλογικές υποσχέσεις να αποτελούν απλή θεωρία που ουδέποτε εφαρμόζεται στην διάρκεια της θητείας και έτσι σχεδόν ποτέ δεν μετουσιώνεται σε πράξη.
Αυτό φαίνεται ότι δεν συμβαίνει στην λογική και στον τρόπο που εφαρμόζει την πολιτική του ο Δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος.
Προεκλογικά είχε δεσμευτεί ότι θα έχει επί τόπου επαφές με τους αντιδημάρχους και τους τοπικούς προέδρους κάθε δημοτικής ενότητας.
Αυτό γίνεται πράξη και εγκαινιάστηκε με την επίσκεψή του χθες στο μακρινότερο διαμέρισμα, αυτό των Παίων, που ως αντιδήμαρχος του έχει οριστεί ο νεότερος, αλλά εργατικός και δραστήριος κ. Γεώργιος Ροδόπουλος.
Στην συνάντηση, που κράτησε τρεισήμισι ώρες, εκτός από τους τοπικούς προέδρους, συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς,εργαζόμενοι και συνεργάτες του δήμου.
Μέσα από αυτή την μακρά συζήτηση ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να ενημερώσει για τα γενικά και τοπικά προβλήματα και πως πρόκειται αυτά να αντιμετωπιστούν.
Υπήρξαν αποφάσεις – κατευθύνσεις για την διάρθρωση των εκεί διοικητικών υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας τους. Συμφωνήθηκε η συνεργασία των όμορων Δ.Δ Κλειτορίας και Παίων ώστε να επιτυγχάνεται η δυνατόν αποτελεσματικότερη χρήση μηχανημάτων προς όφελος των αμφοτέρων κατοίκων.
Επιπλέον δρομολογήθηκαν λύσεις για θέματα της καθημερινότητας και συζητήθηκε το σημαντικό θέμα της ιατρικής κάλυψης της περιοχής.
Γενικότερα, αποδείχθηκε στην πράξη ότι η διάθεση του δημάρχου για δουλειά και επικοινωνία από την μια και η λεπτομερής γνώση που κατέχουν τοπικοί αιρετοί και υπάλληλοι από την άλλη, γεννά συναντήσεις ενδιαφέρουσες και μέσα από τον διάλογο παράγεται αποτέλεσμα.
Φυσικά το αντίστοιχο πρόκειται να συμβαίνει και στις άλλες δημοτικές ενότητες.