Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Γενικό Μουσικό Λύκειο Πάτρας και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Σταμάτη Λέκκα, τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου.

Η κα Αλεξοπούλου, επέλεξε αυτές τις γιορτινές ημέρες να βρίσκεται κοντά στα παιδιά και μάλιστα σε μαθητές με ξεχωριστές ικανότητες και καλλιτεχνική ευαισθησία, που έχουν τη μουσική ως προτεραιότητα για την επαγγελματική τους πορεία. Τα μέλη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, ξεναγώντας την Αχαιή Βουλευτή στους χώρους του σχολείου, της εξέθεσαν όλα τα ζητήματα λειτουργίας του, όπως η ελλιπής συντήρηση και φύλαξη του κτηρίου, η συντήρηση και η ανανέωση των μουσικών οργάνων αλλά και θέματα του περιεχομένου των σπουδών τους, όπως η πιστοποίηση και η αναγνώριση των μουσικών σπουδών και η δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πτυχίων αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Οι μαθητές του Μουσικού Λυκείου έκαναν την τιμή να προσκαλέσουν τη Βουλευτή στην πρόβα τους για τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία που ετοιμάζουν, παίζοντας μερικά από τα τραγούδια τους. Η κα Αλεξοπούλου ευχαρίστησε τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τον Διευθυντή του σχολείου και συμφώνησαν να βρίσκονται σε επαφή ώστε με την ιδιότητά της ως Γραμματέας της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, να προωθήσει τα ζητήματα του σχολείου στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.