Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας θέλοντας να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά, την φιλανθρωπική δράση “Christmas Bear Hospital”, δηλαδή την συλλογή παιδικών παιχνιδιών για όλους τους μικρούς ασθενείς.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση στοχεύει τόσο στην προσφορά χαράς και αγάπης στους μικρούς μας “ήρωες” τις γιορτινές αυτές μέρες όσο και στο να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν κάθε φόβο ή ανησυχία που πιθανόν να έχουν σχετικά με τους γιατρούς και το περιβάλλον του Νοσοκομείου.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι της παράταξης, συνοδευόμενοι από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του «Καραμανδάνειου»Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, μοίρασαν τα δώρα στους μικρούς ασθενείς, μοιράζοντας παράλληλα χαμόγελα και ενθουσιασμό.

Οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έλαβαν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή και κατόπιν δεσμεύτηκαν να επαναλαμβάνεται κάθε χρονιά αυτή η τόσο όμορφη δράση των φοιτητών.

Οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Σχολής μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ Καθηγητή κ. Γαβριήλ Δημητρίου και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής και της ΜΕΝ Νεογνών!

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, θελουμε να ευχαριστήσουμε τους συμφοιτητές μας για την ενεργό συμμετοχή τους και την προσφορά τους στη δράση μας καθώς επίσης και τη Διεύθυνση, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του «Καραμανδάνειου» Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών.

Ευχόμαστε από καρδιάς «Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη για όλους και όλες»