Η Ν.Δ. αποχαιρετά τρία διακεκριμένα στελέχη της

Με αισθήματα θλίψης η Διοικούσα Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά τρία διακεκριμένα στελέχη της.

  • Συνέδεσε το όνομά της με το γυναικείο κίνημα και υπήρξε μέλος του Τμήματος Γυναικών. Η Βασιλική Γούδα σύζυγος του αείμνηστου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και Πολιτευτή Κώστα Γούδα υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και εργατικότητα την παράταξη. Στα παιδιά της και διακεκριμένα στελέχη μας από τα μαθητικά τους χρόνια Λεωνίδα, Βασίλη και Παύλο απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
  • Ένας σπουδαίος άνθρωπος, επιστήμονας και σεμνός αγωνιστής έφυγε από κοντά μας. Ο Κώστας Αντωνακόπουλος συνέδεσε την επιστημονική του πορεία υπηρετώντας του πάσχοντες ενώ διαρκής ήταν η δράση και προσφορά του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιγιάλεια. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος, την εντιμότητα και την μεγάλη του προσφορά.
  • Για δεκαετίες ο Κώστας Κωνσταντακόπουλος υπήρξε Πρόεδρος της Τ.Ο. Γούβας και μέλος της Νομαρχιακής Οργάνωσης. Υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τα ιδανικά και τις αξίες μας και η μνήμη του θα παραμένει πάντα άσβεστη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ