Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Πάτρας που διοργάνωσε η City in Action με τη σύμπραξη του Π.Ο.Π. (Ποδηλατικός Όμιλος Πάτρας) ΠΟΠ της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας – Hellenic Cycling Federation και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ένα ποτάμι από χαρούμενους ποδηλάτες/ποδηλάτισσές πλημμύρισε την πόλη της Πάτρας όπου συμμετείχαν ηλικίες από 4 έως 104 ετών και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2.500 χιλιάδες!
Οι πολίτες της Πάτρας απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπάνε το ποδήλατο και το περιβάλλον και διεκδικούν μια καλύτερη ζωή στη πόλη μέσα από πράξεις βιώσιμης κινητικότητάς.
Η χαρά ο ενθουσιασμός και ο παλμός ήταν τόσο έντονος που μας δίνει την “εντολή” να κάνουμε θεσμό την όμορφη αυτή εκδήλωση!
Κατόπιν τούτου ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου αλλά να είστε σίγουροι πως προσεχώς σας ετοιμάζουμε και άλλα ποδηλατικά event!
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια την Ελληνική Αστυνομία και την Τροχαία Πατρών ευχαριστούμε τους πολίτες της Πάτρας για την κατανόηση και την υπομονή τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες!