Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς,παρουσίασε της προτάσεις του Δήμου Καλαβρύτων στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Πάτρα για το ορεινό Δήμο Καλαβρύτων, παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, στην Πάτρα, παρουσία των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Επικρατείας και των αντίστοιχων Γενικών Γραμματέων.

Παρέμβασή μου,σήμερα,στο Αναπτυξιακό Συνέδριο,στην Πάτρα,θέτοντας,στους υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης και Επικρατείας και στους αντίστοιχους Γενικούς Γραμματείς τα αιτήματα-αναπτυξιακές προτάσεις του ορεινού Δήμου Καλαβρύτων.

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων-Βασικοί Οδικοί Άξονες του Δήμου-Αγροτικός εξηλεκτρισμός και οδοποιία-Τουριστική Προβολή-Αναδασμός Αροανείου-Βιολογικός Δάφνης.

Από τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον του υπουργού Ανάπτυξης κ.Αλέξη Χαρίτση και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ,Παναγιώτη Κορκολή,φαίνεται ότι βρισκόμαστε κοντά,που,το όνειρο-πολύχρονο αίτημα της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου,θα γίνει πραγματικότητα.Και από κοντά,η βελτίωση και συντήρηση των βασικών οδικών αξόνων,σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Με μεθοδικότητα,συγκροτημένη,οργανωμένη,σκληρή και αθόρυβη δουλειά,επιμονή και καλούς χειρισμούς,εξασφαλίζουμε πόρους,βελτιώνουμε τις υποδομές και τους αναπτυξιακούς πόλους και αλλάζουμε το Δήμο μας.