Με επισκέψεις σε δημοτικές και τοπικές κοινότητες ολοκλήρωσε ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός, Γιώργος Μαυραγάνης, την περιοδεία του στο Δήμο Καλαβρύτων. Κατά την διάρκεια των επαφών που είχε με τους πολίτες και με στελέχη της Αυτοδιοίκησης ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ορεινός Δήμος και τα οποία εντοπίζονται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, την κατάσταση του οδικού δικτύου κ.ά.

Ο πρώην Υφυπουργός τόνισε ότι δεν έχει σημασία, σήμερα, να αναλωθούμε, συζητώντας σχετικά με το τι έφταιξε και χάθηκαν οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν. Πόσω δε μάλλον, στα τελευταία τέσσερα χρόνια απόλυτης απραξίας της σημερινής κυβέρνησης, η οποία, κατά κοινή ομολογία, δεν ενδιαφέρθηκε για τον νομό μας. «Είναι η ώρα, όμως, να δραστηριοποιηθούμε, ώστε να μην χαθεί η τελευταία ευκαιρία για την περιοχή μας. Για να το πετύχουμε αυτό, απαιτείται όραμα, στρατηγική και συστράτευση όλων μας στον αγώνα για τη Νέα Αχαΐα» επεσήμανε ο Γ. Μαυραγάνης.

Λεζάντες:

  1. Στο Μont Ηelmos της Κλειτορίας με τους: Βασίλη Ντέντε, Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, Νίκο Τσάμη, Φώτη Σταϊκο, Δημήτρη Μπαρλογιάννη.

  2. Επίσκεψη στα Μαζέικα

  3. Στην εκδήλωση των Κλειτορολευκασίων με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Καρρά, τον δημοτικό σύμβουλο Καλαβρύτων Σωτήρη Δουκλιά.

  4. Στην εκδήλωση των Κλειτορολευκασίων με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, Δημήτρη Κοντογιάννη

  5. Στη Δάφνη Καλαβρύτων παρέα με φίλους

  6. Στο Πάος με τους αδελφούς Αρίστο και Πέτρο Μακαρίτη, τον Σωτήρη Δουκλιά και την Κατερίνα Αρβανίτη

  7. Στο Πάος με φίλους

  8. Επίσκεψη στο Λευκάσιο

  9. Στα Τριπόταμα με φίλους

  10. Στο Λευκάσιο