Έγινε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του νέου Δημαρχείου στη Χαλανδρίτσα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ερυμάνθου. Επίσημος προσκεκλημένος του Δημάρχου Ερυμάνθου Θόδωρου Μπαρδή, μεταξύ των άλλων ήταν και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, γεγονός που αποδεικνύει την άριστη συνεργασία των δύο Δήμων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Παπανδρέου, οι βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ο πρώην Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων του νομού.

Αφού αντηλλάγησαν ευχές, έγινε η κοπή της πρωτοχρονάτικης πίτας και το φλουρί κέρδισε ο… “συνήθης ύποπτος” Αθανάσιος Παπαδόπουλος, γεγονός που όλοι οι παρεβρισκόμενοι  σχολίασαν θετικά την τύχη του Δημάρχου Καλαβρύτων.

Για την ιστορία το δώρο για τον τυχερό ήταν ένα smartwatch.

Πιστεύοντας ότι η τύχη βοηθάει του τολμηρούς, ευχόμαστε στον κ. Παπαδόπουλο και του χρόνου και η τύχη πάντα να τον ακολουθεί για το καλό Δήμου μας.