Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας σε συνάντηση με τη νέα Γραμματεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας

« Η νέα γενιά που μας γεμίζει ελπίδα»

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τη νέα Γραμματεία της ΔΑΠ –ΝΔΦΚ Πάτρας στο πολιτικό του γραφείο ύστερα από τις πρόσφατες εκλογές μελών των Συμβουλίων Σχολών και Εκλεκτόρων των φοιτητων.

Κατα τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα με το θέμα των φοιτητικών εστιών όπου έγινε ξεκάθαρο οτι το πρόβλημα της στέγασης των φοιτητών αντιμετωπίζεται και διαρκώς βελτιώνεται δεδομένου οτι και η διοίκηση του Πανεπιστημίου είναι σύμμαχος και προωθεί λύσεις σε ένα χρόνιο πρόβλημα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση για την πρωτοβουλία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να συνεργαστεί με τον εμπορικό σύλλογο Πατρών και να εκδώσει για όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου σχετική εκπτωτική κάρτα. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία η οποία βρήκε απήχηση είναι ιδιαίτερα σημαντική δείχνοντας το επίπεδο της συνεργασίας που έχει ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας με τους φοιτητές. Επιπλέον εκτενής συζήτηση πραγματοποιήθηκε για την καθημερινότητα των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Ο κ. Φωτήλας από την πλευρά του συνεχάρει τη νέα Γραμματεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας για την ομαδική τους προσπάθεια, για το ήθος τους και την αφοσίωσή τους στον στόχο τους.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δημήτρης Κίνδερλης, Υπεύθυνος Πόλης, η Αναστασία Λαμπροπούλου, Υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού, ο Κατσούλας Κωνσταντίνος, Τομεάρχης Πολυτεχνικών Σχολών, η Μπαδογιάννη Δήμητρα, Τομεάρχης Σχολών Υγείας και η Σοφιανού Αθανασία, Υπεύθυνη Τύπου και Social Media. 

Ο Ιάσονας Φωτήλας ευχήθηκε από την πλευρά του καλή δύναμη στα μέλη της νέας Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας και οτι θα βρίσκεται αρωγός στις προσπάθειές τους για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο.