Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό για να καταλήξουν αν πρόκειται για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια, με τη δεύτερη να μην έχει αποκλειστεί.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες σε ότι αφορά την υπόθεση θανάτου του 68χρονου, ο οποίος λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται πίσω από επιχείρηση που διατηρούσε στην Εφύρα Ηλείας.

Ο αδερφός του 68χρονου ήταν αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές πως εντόπισε εντός του χώρου της επιχείρησης τον αδερφό του νεκρό με τραύμα στο κεφάλι.

Ηλεία: «Ο φονιάς του 69χρονου στην Εφύρα του Πύργου έκανε μάλλον το μοιραίο λάθος…»

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αμαλιάδας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό για να καταλήξουν αν πρόκειται για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια, με τη δεύτερη να μην έχει αποκλειστεί.

«Ήταν παντρεμένος, είχε χωρίσει, ήταν συνταξιούχος. Έπαιρνε δύο συντάξεις, μία από την Ελλάδα και μία από τη Σουηδία. Ήταν ψυχούλα, να μη σας πω ότι ψάχνεις να βρεις τέτοιους ανθρώπους. Ήταν κεραυνός εν αιθρία για μένα», είπε ο αδερφός του μιλώντας στο Mega.

Σε έναν ύποπτο εστιάζει η αστυνομία

«Ένας από τους πολλούς που εξετάσθηκαν μάλλον υπέπεσε στο μοιραίο λάθος και σύντομα το αστυνομικό θρίλερ της δολοφονίας του 68χρονου επιχειρηματία στην Εφύρα της Ηλείας θα λάβει τέλος» τόνισε στο pelop.gr αξιόπιστη αστυνομική πηγή, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για τη διαλεύκανση του αστυνομικού θρίλερ της Ηλείας.

Συγκεκριμένα, ένα άτομο προσπάθησε να παραπλανήσει την ΕΛ.ΑΣ. και πλέον ο ρόλος του στην υπόθεση εξετάζεται σχολαστικά.

Ηλεία: Συγκλονίζει ο αδερφός του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός - Που εστιάζουν οι Αρχές 

Πηγή:pelop.gr