Και πάλι….ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !

ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ Νο 4

Θα το επαναλάβουμε

    «Θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν…», λέγει η σοφή λαϊκή παροιμία! Κι’ εμείς θέλουμε να ησυχάσουμε και να κοιτάξουμε την καλλιέργεια και την σωτηρία της ψυχής μας, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ! 

        Η νεώτερη ενόχλησις προ-έρχεται από τον Κυβερνητικό χώρο. Πρόκειται για το μαρτύριο επτάμισυ χιλιάδων (7.500) περίπου  ιατρών και νοσηλευτών-νοσηλευτριών, οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν να υποβληθούν στο σατανικής εμπνεύσεως εμβόλιο Covid-19 και διά τον λόγον αυτόν ΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, δηλ. τους έπαυσαν από την εργασία τους στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Χώρας και από το έτος 2021 παραμένουν ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ και ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ από το Ταμείον Ανεργίας της Χώρας, δηλ. είναι καταδικασμένοι σε θάνατο από την πείνα, αυτοί και η οικογένειά τους. Ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, ο οποίος δημοσίως απεκάλεσε τον πατέρα του «κτήνος», είναι ο κύριος υπεύθυνος διά την «κτηνώδη» αυτή συμπεριφορά προς τους αδελφούς μας τους ιατρούς κλπ.! 

Κάποιοι εξ αυτών από του μηνός Φεβρουαρίου του τρ. έτους έχουν εγκατασταθή έξω από το Υπουργείο Υγείας, όπου διαμένουν συνεχώς ημέρα και νύχτα  εις ένδειξιν διαμαρτυρίας διά την πρωτοφανή αδικίαν της Κυβερνήσεως του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη! 

  ΤΩΡΑ, λοιπόν,  ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΝ (;) ΥΠΟΥΡΓΟΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΝ ΠΛΕΥΡΗΝ

Πηγή: https://www.avgi.gr/koinonia/426775_exaggelies-me-stoho-tis-kalpes-epistrofi-prostimon-se-osoys-telika-ekanan-embolio

           

Θα με ερωτήσετε: ποιό είναι το  έγκλημά του;

 

Η αδιαφορία του στο δράμα τόσων αδελφών μας, οι οποίοι άφησαν τα σπίτια τους και τώρα πλέον εγκαταβιώνουν έξω από την πόρτα του Υπουργείου  του!

Ανάλγητοι! Επιμένουν στην εξόντωση 7.500 υγειονομικών

«Ενότητα» που φέρει και την υπογραφή του κ. Πλεύρη, όταν στις αρχές Απριλίου υπέγραφε εκ νέου την παράταση των αναστολών εργασίας έως το τέλος του έτους των υγειονομικών που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα για «επιτακτικούς», όπως σημειώνεται, λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ιδού τώρα και μερικές φωτογραφίες:

 Υγειονομικοί σε αναστολή: η καρδιά του αγώνα χτυπάει στην οδό Αριστοτέλους

Αγγελική Παπαζάνη * 

  •  Twitter
  •  E-mail
  • «Εξήμισυ χιλιάδες (6.500) υγειονομικοί όλων των ειδικοτήτων είναι από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 θύματα μιας παρέκκλισης, που τους οδήγησε σε διωγμό από τους εργασιακούς τους χώρους και τους καταδίκασε σε ασιτία.

Εξήμισυ χιλιάδες οικογένειες σηκώνουν από τότε τον δικό τους σταυρό του μαρτυρίου, ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Ζουν, κινούνται, αναπνέουν με την ελπίδα πως θα επιστρέψουν στις εργασίες τους, πως θα ξαναδούν τους ασθενείς τους, πως η ζωή τους θα αποκτήσει χρώμα.

Ποιο το αίτημά τους; Μα το αυτονόητο! Να έχουν την ελευθερία της επιλογής. Να εργαστούν. Να ζήσουν αξιοπρεπώς!

Τώρα πια που κάθε επιχείρημα εξανεμίστηκε, τώρα πια που φάνηκε ότι δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό έρεισμα πίσω από τις αναστολές, ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Αντ’ αυτού, εισπράττουν την περιφρόνηση από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, που έφτασε να τους αποκαλέσει «ριψάσπιδες» και «αρνητές της Επιστήμης», παραβλέποντας το γεγονός ότι η Επιστήμη δεν ασχημονεί, δεν λοιδορεί, αλλά προχωρά με γνώμονα και στόχο τον Ανθρωπο και μόνο. Οι μέχρι πρότινος ήρωες, που γνώρισαν την αποθέωση με τα χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια, τώρα κοιμούνται στο πεζοδρόμιο της οδού Αριστοτέλους και απειλούνται με παράταση της αναστολής τους μέχρι το τέλος του έτους. Πέντε από αυτούς αποφάσισαν να προχωρήσουν τον αγώνα τους ένα βήμα παραπάνω. Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 20ής/3/22 που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησαν σε απεργία πείνας.

Η Ζωή, ο Λάμπρος, ο Περικλής, ο Νίκος και η Σοφία πρόταξαν τα σώματά τους και χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος ανέλαβαν να σηκώσουν στις πλάτες τους το βαρύ φορτίο μιας ολόκληρης κοινωνίας που μάχεται για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και την Αξιοπρέπεια.  Άλλωστε η προστασία της αξίας του ανθρώπου προτάσσεται από το ίδιο το Σύνταγμα ως η πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας. Στην παρέα των απεργών προστέθηκε και η Ειρήνη, που έπιασε από το χέρι τους συναδέλφους της και ξεκίνησε μαζί τους για τον μακρύ και δύσκολο δρόμο του ανένδοτου αγώνα. Ενός αγώνα που έχει πλέον τη στήριξη της κοινωνίας, του απλού κόσμου που συρρέει στο Υπουργείο για να σφίξει το χέρι των ανθρώπων αυτών που δεν δείλιασαν να μπουν μπροστά.

Η Ζωή, ο Λάμπρος, ο Περικλής, ο Νίκος, η Σοφία και η Ειρήνη είναι η μητέρα και ο πατέρας κάποιου. Είναι ο αδελφός και η αδελφή μας. Είναι ο γιος και η κόρη μας. Είναι εμείς! Και βρίσκονται έξω από το Υπουργείο δίνοντας την υπόσχεση στους εαυτούς τους και στους άλλους ότι δεν θα λυγίσουν, αλλά θα συνεχίσουν να προασπίζονται το δικαίωμα της ελεύθερης και ενημερωμένης συναίνεσης, όπως αυτό προβλέπεται από τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, τη συνθήκη του Οβιέδο και τον Κώδικα της Ιατρικής Δεοντολογίας. Γιατί τα κείμενα αυτά είναι γεννήματα των φρικαλεοτήτων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου το ιατροφασιστικό καθεστώς όριζε εξ ολοκλήρου το σώμα των ανθρώπων, και ως τέτοια είναι διαχρονικά και απαρασάλευτα!

Αφιερωμένο στην απεργό πείνας Σοφία που κατέρρευσε το μεσημέρι 28/3/22 μπροστά στο Υπουργείο.

 *Φιλόλογος

ΠΗΓΗ: https://www.efsyn.gr/stiles/apopseis/338077_ygeionomikoi-se-anastoli-i-kardia-toy-agona-htypaei-stin-odo-aristoteloys

24 Απριλίου 2022- Διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Υγείας

Κατέρρευσε η Σοφία, μία εκ των Απεργών Πείνας, έξω από το Υπουργείο Υγείας 

 

 


        Η πολύμηνος ταλαιπωρία, λοιπόν, αυτών των υγειονομικών παραγόν-των και αδελφών μας ωδήγησε τα βήματά μας, ώστε να  θέσωμεν το πρόβλημα υπ’ όψιν της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με την από 30.09.2022 ταπεινήν αναφοράν μας και να παρακαλέσωμεν, όπως η Μητέρα Εκκλησία εκφράση την συμπάθειάν Της προς τούς πονεμένους αυτούς αδελφούς μας, ενεργήση δε και τα δέοντα, ώστε να επανέλθουν έκαστος εις την εργασίαν του!  Ιδού το σχετικόν απόσπασμα:

Μακαριώτατε, 

Σεβασμιώτατοι ἐν Χριστῷ Ἀδελφοί,

……………….

Έπειδή ἡ   Ἐκκλησία τυγχάνει ἡ  Φιλάνθρωπος Μήτηρ τῶν πιστῶν τέκνων Της, διερωτῶμαι μήπως ἔφθασεν ἡ ὥρα, ὥστε νά ἀσχοληθῆτε μέ τό πρόβλημα  αὐτῶν τῶν ἀνθρώπων, οἱ ὁποῖοι μέσα εἰς τό καταχείμωνον τοῦ τρ. ἔτους διῆλθον τόν βίον των κατοικοεδρεύοντες καί διανυκτερεύοντες ἔξωθι τοῦ Ὑπουργείου Ὑγείας, ὥστε

α) Νά ἐκφράσητε τήν πρός αὐτούς συμπάθειάν Σας πρός τόν κ. Ὑπουργόν τῆς Ὑγείας καί νά τόν παρακαλέσητε, ὅπως ἀποκαταστήσῃ ἕκαστον τῶν ἀδικουμένων αὐτῶν  Ἀδελφῶν μας εἰς τήν ὀργανικήν του θέσιν πρός ἀποκατάστασιν τῆς συντελουμένης ἀδικίας, καί 

β) Μία Ἀντιπροσωπεία Ἱεραρχῶν, ὅπως ἐκ μέρους τῆς Ἱερᾶς Συνόδου ἐπισκεφθῇ  τούς ταλαιπωρουμένους αὐτούς Ἀδελφούς μας, διά νά ἐκφράσῃ πρός αὐτούς τήν συμπάθειαν τῆς Μητρός Ἐκκλησίας καί διά νά ὑποσχεθῆ, συγχρόνως, πρός αὐτούς, ὅτι ἡ Ἱερά Σύνοδος θά ἐξαν-τλήσῃ ὅλα τά νόμιμα μέσα, ὥστε νά πείσῃ τήν Κυβέρνησιν περί τῆς ἀμέσου καί δίχα  ἄλλης ἀναβολῆς  ἀποκαταστάσεως αὐτῶν ἕκαστον εἰς  τήν ὀργανικήν αὐτοῦ θέσιν

Η ευσπλαχνία του Θεού ηυδόκησεν και ενέπνευσε τα Μέλη της Δ.Ι.Σ., ώστε να ασχοληθούν με το πρόβλημα των ταλαιπωρουμένων αδελφών μας, των υγειονομικών! Εις το Ανακοινωθέν της 7ης Οκτωβρίου η Ιερά Σύνοδος δηλοποιεί, ότι τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου  της Ιεραρχίας ….«δεν μπορούν να παραθεωρήσουν …..ούτε να κωφεύσουν στις αγωνιώδεις εκκλήσεις των υγειονομικών σε αναστολή, για επιστροφή στην υπηρεσία τους, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, για τη συνέχιση της προσφοράς τους στον χώρο της υγείας».

  Ας ευχηθούμε λοιπόν, ώστε οι ενέργειες της Ιεράς Συνόδου να συντελέσουν, ώστε να λήξη όσο το δυνατόν πιο σύντομα το μαρτύριο τόσον των αδελφών μας, ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ, όσον και των 7.500 ιατρών και υγειονομικών, οι οποίοι, ως ευρισκόμενοι σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ έχουν καταδικασθή εις τον εκ ΠΕΙΝΗΣ ΘΑΝΑΤΟΝ(!) από την άκαρδον Κυβέρνησιν του κ. Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια σας παραθέτουμε:

1ον) Απόσπασμα από το σχετικόν Ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου της 7ης Οκτωβρίου 2022 και 

2ον) Το ημέτερον έγγραφον προς την Δ.Ι.Σ. 

Αίγιον, 12 Οκτωβρίου 2020

+ Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

_____________________________________

        Και ενώ τα διεθνή και εθνικά προβλήματα απαιτούν καίριες και άμεσες απαντήσεις, τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας δεν μπορούν να παραθεωρήσουν τα αυξανόμενα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας, διά της οποίας συνήθως πλήττεται το πρόσωπο της γυναίκας, και τα οποία φαινόμενα διασαλεύουν τα θεμέλια του κοινωνικού ιστού, ούτε να κωφεύσουν στις αγωνιώδεις εκκλήσεις των υγειονομικών σε αναστολή, για επιστροφή στην υπηρεσία τους, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, για τη συνέχιση της προσφοράς τους στον χώρο της υγείας.

         Για όλους τους ανωτέρω λόγους, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος εκφράζει την αγωνία της για τις μελλοντικές εξελίξεις και την οδύνη της για τα θύματα κηρυγμένων και ακηρύκτων πολέμων. Κυρίως, όμως, επαγρυπνεί ως στοργική μητέρα όλων και εργάζεται αόκνως, ώστε να συμβάλλει, στο μερίδιο που της αναλογεί, στη διαχείριση, αντιμετώπιση και επίλυση των προαναφερθέντων φλεγόντων ζητημάτων με ψυχραιμία, νηφαλιότητα, αποτελεσματικότητα και κυρίως με σεβασμό και ευθύνη προς το ανθρώπινο πρόσωπο, ως εικόνα του Θεού.

        Τέλος, καλούμε πατρικώς τον ευσεβή Λαό μας σε προσευχή προς τον Άρχοντα της Ειρήνης, τον Κύριο Ιησού Χριστό, ώστε να σηκώσουμε όλοι μαζί το βάρος των δυσκολιών και εν τέλει να παραμείνουμε ακέραιοι και ειρηνικοί.

        Ας εμπιστευθούμε όλοι το έλεος και την πρόνοια του Θεού, ώστε να διέλθουμε σώοι και αβλαβείς από κάθε δοκιμασία, και να αξιωθούμε της μετοχής στο σωτήριο γεγονός της Αναστάσεως, «ἵνα ζωήν ἔχωμεν καί περισσόν ἔχωμεν» (Ιω. 10,10).


Εκ της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας  της Ελλάδος

***************

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ

Εν Αιγίω τη 30 Σεπτεμβρίου 2022

Πρός τόν Μακαριώτατον 

Ἀρχιεπίσκοπον Ἀθηνῶν καί πάσης Ἑλλάδος 

κ.κ.  ΙΕΡΩΝΥΜΟΝ

καί τούς Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτας

Μέλη  τῆς Διαρκοῦς  Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος

 Ἰω. Γενναδίου, 14

 115 21 ΑΘΗΝΑΣ

Μακαριώτατε, 

Σεβασμιώτατοι ἐν Χριστῷ Ἀδελφοί,

Ἐπιτρέψατέ μοι νά Σᾶς ὀχλήσω καί πάλιν, προκειμένου νά Σᾶς ὑποβάλω μίαν θερμοτάτην παράκλησιν:

Δέν διαφεύγει τῆς προσοχῆς Σας, ὅτι πρό ὀκτώ (8)περίπου μηνῶν ἔχουν ἐγκατασταθῆ, ἤ μᾶλλον ἔχουν κατασκηνώσει, ἔξωθι τοῦ Ὑπουργείου Ὑγείας (εἰς τό πεζοδρόμιον) μία ὁμάς ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ καί ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ, ὑπάλληλοι Νοσηλευτικῶν Ἱδρυμάτων τῆς Χώρας, εἰς ἔνδειξιν διαμαρτυρίας διά τό γεγονός, ὅτι ἔχουν ἀπολυθῆ ἐκ τῆς θέσεώς των, διότι διά λόγους συνειδήσεως ἠρνήθησαν νά ὑποστοῦν τό ἐμβόλιον Covid 19! Δέν ἔλαβον οὔτε τήν κατά τόν Νόμον ἀποζημίωσιν εἰς τούς ἀπολυομένους ἐκ τῆς θέσεώς των Κρατικούς ὑπαλλήλους! 

Έπειδή ἡ   Ἐκκλησία τυγχάνει ἡ  Φιλάνθρωπος Μήτηρ τῶν πιστῶν τέκνων Της, διερωτῶμαι μήπως ἔφθασεν ἡ ὥρα, ὥστε νά ἀσχοληθῆτε μέ τό πρόβλημα  αὐτῶν τῶν ἀνθρώπων, οἱ ὁποῖοι μέσα εἰς τό καταχείμωνον τοῦ τρ. ἔτους διῆλθον τόν βίον των κατοικοεδρεύοντες καί διανυκτερεύοντες ἔξωθι τοῦ Ὑπουργείου Ὑγείας, ὥστε

α) Νά ἐκφράσητε τήν πρός αὐτούς συμπάθειάν Σας πρός τόν κ. Ὑπουργόν τῆς Ὑγείας καί νά τόν παρακαλέσητε, ὅπως ἀποκαταστήσῃ ἕκαστον τῶν ἀδικουμένων αὐτῶν  Ἀδελφῶν μας εἰς τήν ὀργανικήν του θέσιν πρός ἀποκατάστασιν τῆς συντελουμένης ἀδικίας, καί 

β) Μία Ἀντιπροσωπεία Ἱεραρχῶν, ὅπως ἐκ μέρους τῆς Ἱερᾶς Συνόδου ἐπισκεφθῇ  τούς ταλαιπωρουμένους αὐτούς Ἀδελφούς μας, διά νά ἐκφράσῃ πρός αὐτούς τήν συμπάθειαν τῆς Μητρός Ἐκκλησίας καί διά νά ὑποσχεθῆ, συγχρόνως, πρός αὐτούς, ὅτι ἡ Ἱερά Σύνοδος θά ἐξαντλήσῃ ὅλα τά νόμιμα μέσα, ὥστε νά πείσῃ τήν Κυβέρνησιν περί τῆς ἀμέσου καί δίχα  ἄλλης ἀναβολῆς  ἀποκαταστάσεως αὐτῶν ἕκαστον εἰς  τήν ὀργανικήν αὐτοῦ θέσιν

Μία τοιαύτη κίνησις 

1ον) θά ἀναδείξῃ τό πρόβλημα, καθ’ὅσον τά Μ.Μ.Ε. ἀποσιωποῦν τό ζήτημα,

2ον) θά ἀνακουφίσῃ  καί θά ἐνισχύσῃ τούς διαμαρτυρομένους Ἀδελφούς μας,

3ον) θά συγκινήσῃ  τά πλήθη τῶν πιστῶν τέκνων τῆς Μητρός Ἐκκλησίας διά τήν ἐπιδεικνυομένην στοργήν Της πρός τούς  πονεμένους αὐτούς Ἀδελφούς μας, καί 

4ον) θά ἱκανοποιήσῃ τό αἴσθημα τοῦ Δικαίου, καθ’ὅσον ἡμέρᾳ τῇ ἡμέρᾳ ἀποδεικνύεται, ὅτι οἱ ἐμβολιασμένοι ἀποθνήσκουν συνε-χῶς, εἶναι δέ πολλοί περισσότεροι ἀπό τούς ἀποθνήσκοντας ἀνεμβο-λιάστους ἀδελφούς μας!   

Περιττόν τυγχάνει ἄλλωστε νά ὑπενθυμίσωμεν, ὅτι οἱ ταλαιπωρούμενοι αὐτοί Ἀδελφοί μας, καί τῆς Μητρός Ἐκκλησίας τέκνα, ἀπό τῆς 13ης Ἀπριλίου τρ. ἔτους ἔχουν παρακαλέσει διά τήν παρέμβασιν τῆς Μητρός Ἐκκλησίας πρός τούς Κυβερνητικούς Παράγοντας, ὥστε νά ἐπιλυθῆ τό πρόβλημά τους, ἕνα πρόβλημα, τό ὁποῖον ταλαιπωρεῖ ὀκτα-κοσίας περίπου οἰκογενείας ἀπό τῆς 1ης.9.2021!!!!!

Ἰδού ἕνα ἀπόσπασμα ἀπό τήν γραπτήν  θερμήν ἱκεσίαν των:

«….Επειδή η Εκκλησία είναι το τελευταίο αποκούμπι μας(και ο Θεός η τελευταία ελπίδα μας, από όπου και αντλούμε δύναμη και δεν έχουμε καταρρεύσει μέχρι σήμερα), θέλουμε να ζητήσουμε να δημοσιοποιήσετε το θέμα μας και να παρέμβετε προσωπικά στον ίδιο τον Πρωθυπουργό προκειμένου να δώσει λύση στην ομηρεία και το δράμα 7.000 υγειονομικών και των οικογενειών αυτών που κυριολεκτικά πένονται. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, είμαστε υγειονομικοί που προστατέψαμε τον εαυτό μας πριν την έλευση του εμβολίου, γνωρίζουμε να λαμβάνουμε μέσα προστασίας και ζητάμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας με τις ίδιες προϋποθέσεις που εργάζονται οι 10.000 συνάδελφοί μας, οι οποίοι στην ουσία είναι ανεμβολίαστοι, αφού αρνήθηκαν να κάνουν την τρίτη δόση. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιζόμαστε με τέτοια βαναυσότητα όταν μάλιστα ουδέν παράνομο έχουμε πράξει επειδή αρνούμαστε την υποχρεωτικότητα σε ιατρική πράξη».

Καί ἡ πρός τήν Μητέρα Ἐκκλησία ἱκεσία των συμπληροῦται με τά κατωτέρω λόγια:

Κατόπιν των ανωτέρω, σας παρακαλούμε και πάλι για την Παρέμβασή σας στον Πρωθυπουργό προκειμένου να επανέλθουμε στις θέσεις μας. Αν αρνηθεί, παρακαλούμε να κάνετε Δήλωση υπέρ της επαναφοράς μας στην εργασία, να αποστείλετε εγκύκλιο προς όλες τις Μητροπόλεις να βοηθήσουν τους υγειονομικούς σε αναστολή και να χορηγήσετε οικονομική βοήθεια προς όλα τα μέλη μας, που είναι εξαθλιωμένα χωρίς εργασία 8 μήνες (όπως πράττετε με οιονδήποτε άλλον αναξιοπαθούντα που χρήζει βοηθείας)(βλ. Συνημμένον Νο 1). 

Ἐν κατακλεῖδι ἐπικαλοῦμαι τήν Ὑμετέραν κατανόησιν διά τήν παρενόχλησιν καί διατελῶ 

Ἐλάχιστος ἐν Χριστῷ Ἀδελφός,

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 

Συνημμένον Νο 1. 

Ἀνοιχτή ἐπιστολή τῶν ὑγειονομικῶν ἀπεργῶν» τῆς 11ης Ἀπριλίου 2022 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

«….Την ίδια ώρα, κατά την επίσκεψίν της  στο Ιππο-κράτειο Νοσοκομείο Θεσσα-λονίκης, περίπου 20 υγειο-νομικοί σε αναστολή άρχισαν να της τα σούρουν, ενώ φώ-ναζαν και συνθήματα, όπως  “ντροπή σου, πεινούν οι συνάδελφοί σου  ” 

ΠΗΓΗ:   Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 30.09.202, σελ. 2

ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=d_0qlIkU3vs

ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=d_0qlIkU3vs