Τρεις επιπλέον διακομιδές ηλικιωμένων ασθενών με Covid-19 έγιναν.

Στα νοσοκομεία της Πάτρας έχουν μεταφερθεί τέσσερις τρόφιμοι του Καλλιμανοπουλείου Ιδρύματος Καλαβρύτων, σήμερα, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, από την μονάδα χρονίως πασχόντων του Καλλιμανοπουλείου Καλαβρύτων σε νοσοκομεία της Πάτρας (δύο στο Ρίο και ένας στον Αγ. Ανδρέα), ανεβάζοντας έτσι σε τέσσερις τους ασθενείς που παρουσίασαν συμπτώματα και χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε ότι, στην Μονάδα μη αυτοεξυπηρετούμενων ατόμων του Καλλιμανοπουλείου, έχουν εντοπιστεί 31 κρούσματα κορωνοϊού, 13 από το προσωπικό και 18 περιθαλπόμενων ηλικιωμένων και ο πρώτος ασθενής που παρουσίασε συμπτώματα μεταφέρθηκε χτες στο νοσοκομείο του Ρίου.

Από τους 31 τα 13 είναι στο προσωπικού και 18 τρόφιμοι , ένας εκ των οποίων, ένας 80χρονος με πολλά υποκείμενα νοσήματα., διακομίσθηκε  στο Νοσοκομείο Ρίου και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πρόκειται για

Rapid test, που πραγματοποίησε χθες στην περιοχή ο ΕΟΔΥ . Από αυτά τα  270 τεστ πραγματοποιήθηκαν  στον σταθμό του Οδοντωτού και 62 στον Συνεταιρισμό Καλαβρύτων , όλα  αρνητικά.