Σύσσωμο το νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων–Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο στο Γραφείο του, τη Δευτέρα 13/2/2023 και του έθεσαν το αίτημα για παραχώρηση χρήσης χώρου για την έδρα του Συλλόγου και κατάλληλο για τα μαθήματα σκακιού στα παιδιά του Δήμου μας.

Αντηλλάγησαν απόψεις και ο Δήμαρχος εξέφρασε τη διάθεση της Δημοτικής Αρχής για αμέριστη βοήθεια στο Σύλλογο. Πρότεινε ο Σύλλογος να έχει έδρα το Πολιτιστικό Κέντρο και τα μαθήματα να γίνονται σε αυτό.

Το Δ.Σ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που είναι  πρωταρχικής σημασίας για την επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου, μετά από την εκδημία του Προέδρου και ιδρυτή του ΣΕΠΟΚΕ Δρ. Νικόλαου Ραζή.

Πρώτη συνάντηση των μαθητών και των γονέων για τα μαθήματα σκάκι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, όπου θα καθοριστεί  το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μαθημάτων για τους μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου. Την διδασκαλία θα παρέχει το μέλος του Δ.Σ. και Έφορος κ. Παναγιώτης Γιουρμετάκης.  Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΟΚΕ μετά τις αρχαιρεσίες είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Ρόζα Ραζή

Αντιπρόεδρος: Θεοδόσης Παναγόπουλος

Γενικός Γραμματέας: Σταυρούλα Γαντζούδη

Ταμίας: Βασιλική Παυλοπούλου

Έφορος: Παναγιώτης Γιουρμετάκης

Αναπληρωματικά Μέλη: Αικατερίνη Παντελή, Σταματίνα Τσαβαλά

        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Η   ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

      Ρόζα Ραζή               Σταυρούλα Γαντζούδη