Χθές, πραγματοποίηθηκε η πρώτη τελετή λήξης των τμημάτων περιόδου 2018-2019 του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων, στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην μαθητικής εστίας Καλαβρύτων.

Στην Εκδήλωση αυτή μικροί και μεγάλοι χορευτές παραδοσιακών χορών και γυμναστικής(Zoumba) που συμμετείχαν στα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων,παρουσίασαν δείγμα της δουλειάς που έγινε την φετινή και δεύτερη χρονιά λειτουργίας των τμημάτων, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων παραδοσιακών χορών κ.κ. Νικόλαο Κοτσόκολο,Βασιλική Σιβρήκα και Γυμναστικής(Zoumba) κ.Κωνσταντίνας Γκίλα.

Το ΔΣ ευχαριστεί πολύ τους γονείς και του μικρούς-μεγάλους χορευτές που βοηθούν και στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου έτσι ώστε να μπορεί να εκπληρώνει τους στόχους του,δηλαδή να κρατά ζωντανές και να συνεχίζει τις παραδόσεις, να προάγει υγιείς συνήθειες ώστε να επικρατήσουν στην συνείδηση μικρών και μεγάλων ως τρόπος ζωής!

Ευχαριστούμε όλους όσους παρεβρέθηκαν στην τελετή λήξης της περιόδου 2018-2019,τους δασκάλους μας και όλες τις κυρίες για τα εδέσματά τους. Καλό καλοκαίρι σε όλους,ραντεβού τον Σεπτέμβριο!