Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή στελεχών, μελών και φίλων της ΝΔ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας. 

Μια εκδήλωση με παλμό και ελπίδα, που γέμισε χαρά κάθε ΝΔτισα και ΝΔτη.

Παραβρέθηκαν οι πολιτευτές Αχαΐας της ΝΔ Αθηνά Τραχήλη, Ασπασία Ρηγοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τ.Κ. νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί, η Μαρία Πλώτα Συντονίστρια Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς και η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας κ. Βάσω Παπουτσή, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσενές, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καυγάς, ο πρώην δήμαρχος του τέως δήμου Αροανίας κ. Φιλιππόπουλος, η Πρόεδρος του γυναικείου συναιτερισμού Καλαβρύτων κα. Γιώτα Παυλοπούλου

Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας, ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων κ. Νίκος Τσάμης και οι Πρόεδροι Αντώνης Κουνάβης εκ μέρους ΔΕΕΠ Αχαΐας, ο Βασίλης Παναγόπουλος εκ μέρους ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και η Ασπασία Ρηγοπούλου γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και δρ. της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μήνυμα διαβάστηκε από την βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου και από τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών και στέλεχος της Παράταξης κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας.

Ανέφερε τη σημασία της στήριξης και δημοσιοποίησης του σημαντικού έργου που επιτελεί εδώ κα ι3,5 έτη η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Πρόσθεσε “Ευχή όλων ημών που στηρίζουμε την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι να γίνει το κάθε γραφείο ΔΗΜ.Τ.Ο. σε όλη την Ελλάδα σπίτι του κάθε Έλληνα πολίτη. Το σύνθημα μας είναι “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΜΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”. Ενόψει των εθνικών εκλογών το 2023 πρέπει να συμπορευθούμε όλοι παλιά και νέα μέλη, φίλοι εθελοντές προβεβλημένα στελέχη, αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί, με ένα κοινό στόχο. Να αναδείξουμε στις κάλπες από την πρώτη Κυριακή αυτοδύναμη τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό για δεύτερη τετραετία.”

“Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι σε αυτές τις εκλογές έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ δύο κόσμων. Της σταθερότητας ή της αστάθειας. Της ανάπτυξης ή της στασιμότητας. Της προόδου ή της οπισθοδρόμησης. Της ομόνοιας ή του διχασμού. Ψηφίζουμε ΝΔ . Επιλέγουμε ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Το οφείλουμε στους νέους μας. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Προχωράμε μπροστά.”