Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, επισκέφτηκε τα Καλάβρυτα, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου δημαρχείου της πόλης.
Ο Αχαιός βουλευτής, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους πολίτες και τους εμπόρους των Καλαβρύτων, ενώ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στην συνέχεια, ο Άγγελος Τσιγκρής, με την ιδιότητα και του καθηγητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων.
Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής επισκέφτηκε το νοσοκομείο της πόλης και αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ενώ ταυτόχρονα τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους στους πολίτες.
Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.