Ο θεατρικός “Πάνος Μίχος” όμιλος παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Αντόν Τσέχωφ “Ο Βυσσινόκηπος”
Στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Πέμπτη 30 Μαρτίου ώρα 20:00
Παρασκευή 31 Μαρτίου ώρα 20:00
Σάββατο 1 Απριλίου ώρα 20:00
Κυριακή 2 Απριλίου ώρα 20:00
Δευτέρα 3 Απριλίου και Τρίτη 4 Απρίλιου θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις για το Γυμνάσιο,Λύκειο και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων όπου θα ακολουθήσει και συζήτηση μετα το πέρας της παράστασης με τους μαθητές αναφορικά με το έργο.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ένα έργο αποχαιρετισμού,ένας πανέμορφος βυσσινόκηπος που βγαίνει σε πλειστηριασμό.Μαζί του τελειώνει και χάνεται μία εποχή ευμάρειας ανεμελιάς και ταυτόχρονα χυδαιότητας και διαφθοράς.Γύρω και μέσα σε αυτόν τον υπέροχο κήπο
ζει και κινείται ένας ολόκληρος μικρόκοσμος.Ένα φαινομενικά ανεξάντλητο δειγματολόγιο από χαρακτήρες που εκφράζουν τη δύσκολη μετάβαση από το παλιό στο νέο,άνθρωποι απαίδευτοι,σοβαροφανείς,αδρανείς και νωθροί,συναισθηματικά ανάπηροι και την ίδια στιγμή ευαίσθητοι,εργατικοί με όραμα για ένα καλύτερο και δικαιότερο αύριο,πρόσωπα τραγικά σε ένα κωμικό ποίημα για το σπουδαίο και το ασήμαντο,το υψηλό και το γελοίο,για την θέληση και την αδυναμία.