Εδώ και 50 Χρόνια, ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων https://www.kalavritacoop.gr/ παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα από αιγοπρόβειο γάλα, που προέρχεται από τις ορεινές φάρμες των κτηνοτρόφων – παραγωγών της περιοχής, και γράφει τη δική του μοναδική ιστορία στον τομέα της τυροκομίας και γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Σε συνέχεια της σταθερής ανάπτυξης και ισχυρής θέσης, που έχει κατακτήσει με την Φέτα ΠΟΠ στην ελληνική αγορά, ο Συνεταιρισμός έχει ξεκινήσει ήδη την τοποθέτησή της και επέκταση στις αγορές εξωτερικού, έχοντας σαν κατεύθυνση και στόχο ανάπτυξης την ενίσχυση της προσπάθειας των Εξαγωγών με υψηλή προστιθέμενη αξία!

Ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων γράφει την ιστορία του, με πρωταγωνιστές τη μαγευτική φύση της περιοχής των Καλαβρύτων, τους 1.100 παραγωγούς & μέλη του, τις άριστες συνθήκες ποιότητας, που εξασφαλίζει ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της παραγωγικής μονάδας, και την υπευθυνότητα του έμπειρου και εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού του. 

Η δουλειά τους θα πρέπει να ανταμείβεται για να υπάρχουν τα αξιόλογα ελληνικά προϊόντα, να συνεχίσει να υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση, και να λειτουργεί ο κύκλος, ώστε να συνεχισθεί η άυλη πολιτιστική κληρονομιά μας και να διατηρηθεί ο κοινωνικός ιστός και η αιγοπροβατοτροφία που η Ελλάδα ηγείται στην ΕΕ.

Μέσα σε όλες αυτές τις σημερινές προκλήσεις, το 2022 ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων, γιορτάζει τα 50 Χρόνια λειτουργίας του και ατενίζει με σιγουριά το μέλλον χάρη στην ποιότητα των ανθρώπων του, την πίστη στο όραμά τους και την αγάπη τους για το προϊόν τους.

Δείτε βίντεο: