Την Πέμπτη 11 Μαΐου, στις 7 μμ

Ο Αχαιός καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, την Πέμπτη 11 Μαΐου και ώρα 7 μμ, θα μιλήσει στο Δημοτικό Σχολείο των Καλαβρύτων, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων και τη συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Σκεπαστού, καθώς και των τοπικών Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων.

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός καθηγητής, από το 2015, έχει ξεκινήσει ένα οδοιπορικό στα σχολεία της Αχαΐας, με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών, των γονιών και των μαθητών, για αυτό το σύγχρονο πρόβλημα που διαταράσσει και διακυβεύει την ομαλή λειτουργία του σχολείου και της οικογένειας.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.