Το τοπίο είναι χιονισμένο, η θερμοκρασία ιδιαίτερα χαμηλή και η ημέρα προσφέρεται για αναψυχή και διασκέδαση.

Δεν πέφτει… καρφίτσα από το πρωί ουρά χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί στο δρόμο που οδηγεί προς το Χιονοδρομικό στο Χελμό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, με τους οδηγούς να καλούνται να κάνουν υπομονή μέχρις ότου φτάσουν στις… λευκές πίστες, και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι εκδρομείς με σύμμαχο τον καλό καιρό και μακριά από την βουή της πόλης για χαλάρωση και ηρεμία, μετά από τις τελευταίες χιονοπτώσεις και το φρέσκο χιόνι στο Χελμό σε συνδυασμό με τον ηλιόλουστο καιρό, οδήγησαν πολύ κόσμο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Με αποτέλεσμα ο αριθμός των επισκεπτών στους κοντινούς προορισμούς τόσο από την Αθήνα όσο και από άλλες περιοχές να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Στο δρόμο που οδηγεί στο Χιονοδρομικό βρίσκεται ήδη η τροχαία του Α.Τ. Καλαβρύτων για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και για την αποφυγή ατυχημάτων.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το μαγευτικό βουνό μας θα φωτιστεί για τα εγκαίνια του μοναδικού snow park στην Ελλάδα στο Park Dark Sessions & Night Riding Vol.1!

Από νωρίς το πρωί και ώρα 09:00 ήταν πάρα πολύς ο κόσμος και η ουρά ξεκινούσε από τα εκδοτήρια σχεδόν μέχρι τα (lift pass). Υπολογίζεται γύρω στα 400 άτομα περίπου.