Ρυθμός, μουσική, κίνηση, χορογραφίες, φαντασμαγορικά κουστούμια… Στο «1o ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΡΥΘΜΟΥ-ΧΟΡΟΥ & ΚΙΝΗΣΗΣ»απ’ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτορίας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων.

1o ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΡΥΘΜΟΥ-ΧΟΡΟΥ & ΚΙΝΗΣΗΣ που διοργάνωσε και παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και με την ευγενική χορηγία της Ολυμπίας Οδού Α.Ε.
Ρυθμός, μουσική, κίνηση, χορογραφίες, φαντασμαγορικά κουστούμια συνέθεσαν το σκηνικό με τα μικρά χαριτωμένα κοριτσάκια γέμισε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καλαβρύτων από Κλειτορία, Δάφνη, Πάος, Τριπόταμα, Άργος, Κιβέρι, Βλαχιώτη και Μολάους στο 1o ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΡΥΘΜΟΥ-ΧΟΡΟΥ & ΚΙΝΗΣΗΣ που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και με την ευγενική χορηγία της Ολυμπίας Οδού Α.Ε.

Το χορευτικό πρόγραμμα είχαν αναλάβει οι δασκάλες χορού: (Χριστίνα Αναστασίου, Ελένη Σταματάκου, Μαρία Αργέντου και Νάντια Γκρόσσιου) προκειμένου να μας παρουσιάσουν αυτό το άριστο αποτέλεσμα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας θέλουμε να εκφράσουμε Πολλά συγχαρητήρια και πολλές ευχές και στα παιδιά και στις δασκάλες τους, τον Δήμο Καλαβρύτων και με την Ολυμπία Οδό Α.Ε.

Τέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και προς όλους όσοι κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καλαβρύτων και παρακολούθησαν την εκδήλωση, εμψυχώνοντας με το χειροκρότημά τους τα παιδιά.

ΤΟ “1o ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΡΥΘΜΟΥ-ΧΟΡΟΥ & ΚΙΝΗΣΗΣ” συνεχίζετε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00 μ.μ. στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Κλειτορίας.