Άσπρη μέρα βλέπουν σήμερα οι κάτοικοι, στην πόλη των Καλαβρύτων.

Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους ακόμη και εντός της πόλης των Καλαβρύτων αφού από το πρωί έριχνε χιονόνερο και κάποιες στιγμές σκέτο χιόνι.

Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας επί ποδός από τις πρώτες πρωινές ώρες το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή, Περιπολικά του Α.Τ. Καλαβρύτων, οχήματα της Π.Υ. Καλαβρύτων, εκχιονιστικά της Περιφέρειας και Δήμου Καλαβρύτων. Πρώτα απ’ όλα, να εκχιονιστούν γρήγορα οι κεντρικοί δρόμοι, Πούντας – Καλαβρύτων. 

Από της πρώτες πρωινές ώρες στους δρόμους βρίσκετε ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων, Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Καούρης, ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νικολάος Σφαραγγούλιας και ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Ζήσιμος  Ζησιμόπουλος.

Ο δρόμος ήδη έχει σημεία που κατά τις βραδυνές ώρες θα παγώσουν και συνιστάται ιδιαίτερα στους οδηγούς που κινούνται μέσω αυτής της διαδρομής της Επαρχίας Καλαβρύτων να είναι προσεκτικοί και εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες αφού στην κορυφή στο σημείο του χιονοδρομικού κέντρου στο Χελμό ήδη ο δρόμος έχει καλυφθεί από χιόνι.

Δείτε Φανταστικές εικόνες από τη σημερινή χιονόπτωση στα Καλάβρυτα 16/1/2021

foto – Kostas Adamidis