Με ανακοίνωση η Ένωση Πολυτέκνων του Δήμου Καλαβρύτων ενημερώνει για την έναρξη θεώρησης βιβλιαρίων και καλεί τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

 

Η θεώρηση των βιβλιαρίων έχει ήδη ξεκινήσει, όπως πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
Πραγματοποιείται δε κάθε χρόνο, με τις ίδιες διαδικασίες που έχουν ανακοινωθεί από την 1η Ιανουαρίου 2013. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα.
Τονίζουμε για μια ακόμα φορά προς διευκόλυνση της Πολύτεκνης οικογένειας, να μην προσκομίζετε τελευταία στιγμή τα βιβλιάρια για θεώρηση, δηλαδή όταν τα έχετε άμεση ανάγκη, αφού έτσι και αλλιώς δεν τα χρησιμοποιείτε γιατί δεν είναι θεωρημένα.
Μπορείτε με τους παρακάτω τρόπους να διευκολυνθείτε:
α) Επικοινωνώντας με την γραμματεία του σωματείου ενημερώνεστε άμεσα για τις υποχρεώσεις σας προς το σωματείο.
β) Στείλετε, με όποιο άτομο θέλετε τα βιβλιάριά σας (και τα δύο (2) των γονέων) για θεώρηση, αφού έχετε επισυνάψει το οφειλόμενο ποσό.
γ) Προς διευκόλυνσή σας μπορούν να σταλούν τα βιβλιάρια θεωρημένα ταχυδρομικά στην διεύθυνση κατοικίας σας. Παρακαλούμε να μας έχετε αποστείλει τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσή σας, καθώς και τον ταχυδρομικό κώδικα. Επίσης το e-mail σας για όσους έχουν.
Δεν πραγματοποιείται θεώρηση, με την προσκόμιση του ενός μόνο βιβλιαρίου γονέα, πόσο μάλλον η θεώρηση βιβλιαρίου τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, αν δεν θεωρηθούν πρώτα τα βιβλιάρια των γονέων.
Εάν υπάρχουν εκκρεμείς προηγούμενες οφειλές, υπάρχει δυνατότητα, μετά από συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο για διακανονισμό τους.
Μεγάλη βοήθεια έχουν οι πολύτεκνες οικογένειες της περιφέρειάς μας από τα ΚΕΠ Κλειτορίας, Αροανίας και Καλαβρύτων.
Ιδιαίτερα οι νέες εγγεγραμμένες πολύτεκνες οικογένειες εξυπηρετούνται μέσω των ΚΕΠ και από την μεριά της Κλειτορίας, από τα άτομα που εργάζονται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».
Θέλουμε δε από αυτό το βήμα να ευχαριστήσουμε πάλι από βάθους καρδιάς τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ Κλειτορίας, Αροανίας και Καλαβρύτων καθώς και τα άτομα που είναι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» στην Κλειτορία για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στο Σωματείο μας.
Ενημέρωση πλέον έχουν οι πολύτεκνες οικογένειες και από τους ιερωμένους του Δήμου Καλαβρύτων οι οποίοι ενημερώνονται από την διοίκηση του σωματείου μας, για διάφορα θέματα που αφορούν την πολύτεκνη οικογένεια και με την σειρά τους ενημερώνουν έγκαιρα τις πολύτεκνες οικογένειες.
Επίσης προσπάθεια γίνεται η ενημέρωση να πραγματοποιείτε και σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε, μην αφήνετε τελευταία στιγμή την θεώρηση των βιβλιαρίων. Επίσης επειδή πολλές οικογένειες ευρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τα γραφεία μας που ευρίσκονται στα Καλάβρυτα, πριν ξεκινήσετε επικοινωνήστε πρώτα με τον υπεύθυνο γιατί, την ημέρα που εσείς έρχεστε για δουλειές σας στα Καλάβρυτα μπορεί να απουσιάζει.
Συνεχή ενημέρωση μπορεί να έχετε από το www.facebook.com/politeknoikalavriton/info καθώς και από την ιστοσελίδα της ΑΣΠΕ. www.aspe.gr. Τηλ. Επικοινωνίας μας: 6946.17.58.53
Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου μας προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους όπως πολύ καλά γνωρίζετε.