Με τα λιγοστά και τα απαραίτητα, το καφεδάκι, την πίτα, τον ιερωμένο και πραγματική αγάπη οι Καλλιφωνίτες έκοψαν την πίτα τους και είχαν την ευκαιρία να συνεβρεθούν στο χωριό τους.

Λίγοι; ναι αλλά τόσοι είναι τι να κάνουμε; Αληθινοί και χωρίς να προσπαθούν να τραβήξουν ‘’από τα μαλλιά’’ μια εκδήλωσή τους αντάλλαξαν ευχές απόψεις και προβληματισμούς που αφορούν την γενέτηρά τους χωρίς να προσπαθήσουν να διευρύνουν το γεγονός με ανακοινώσεις στα μέσα ενημέρωσης, υψηλούς προσκεκλημένους  πολυτελείς και πανάκριβες χοροεσπερίδες.
Από τέτοιες αληθινές και ειλικρινείς εκδηλώσεις έχουμε ανάγκη. Χρόνια πολλά σε όλους τους Καλαβρυτινούς που αντιμετωπίζουν με αγνότητα τέτοια γεγονότα

Στον προσωπικό λογαριασμό του ο σύλλογος έγραψε:
‘’Το Δ.Σ. του Συλλόγου την Κυριακή έκοψε τη βασιλόπιτα στο κυλικείο της εκκλησίας στο χωριό μαζί με τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού.

Τυχερός ήταν ο Παναγόπουλος Γεώργιος. 

Το χιόνι που έπεσε πριν από λίγες ημέρες δημιούργησε πολλά προβλήματα στους μόνιμους κατοίκους. Ηλεκτρικό ρεύμα δεν είχαν για 4 ημέρες, ψωμί δεν είχαν, ο δρόμος ήταν κλειστός για αρκετές ημέρες. Οι ζημιές που προκλήθηκαν από το χιόνι πολλές στα σπίτια και στα δένδρα.
Ας ελπίσουμε ότι η ταλαιπωρία αυτή θα είναι η τελευταία.
Σας περιμένουμε όλους στην κοπή της πίτας στην Αθήνα στις 28-1-2018.’’