Σοβαρές φθορές συνοδεύουν το γήπεδο μπάσκετ στα Καστριά.
Αφού όπως αποδεικνύεται, αυτό δεν έχει δεχθεί συντηρήσεις τα τελευταία χρόνια.
Οι αρμόδιοι από τον Δήμο Καλαβρύτων οφείλουν να μεριμνήσουν για το συγκεκριμένο γήπεδο, ώστε αυτό να συντηρηθεί και να αποκατασταθούν, οι φθορές και οι ζημιές.
Διαβάστε την επιστολή:
“Το έγγραφο που ακολουθεί έχει πρωτοκολληθεί στον Δήμο Καλαβρύτων και αφορά το Γήπεδο Καστριών. Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές το γήπεδο είναι χώρος άθλησης όχι μόνο της νεολαίας των Καστριών αλλά και επισκεπτών της περιοχής και νεολαίας των γύρω χωριών. Έχουμε καταλάβει πια πως κανένα θέμα στην κοινότητα μας δεν έχει «συγκινήσει» την δημοτική αρχή. Πιστώσεις πέφτουν συνεχώς για γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε άλλες κοινότητες. Φτάσαμε στο σημείο να ζητάμε συνεχώς επί 2 χρόνια να γίνει κάτι να μην καταρρεύσει το γήπεδο μας. Το γήπεδο που έφτιαξαν οι Καστριώτες. Όπως έφτιαξαν όλη την περιοχή.
Οι αναρτήσεις μας δεν έχουν σκοπό να επιτεθούν προσωπικά στον Δήμαρχο ή στον πρόεδρο της Επιχείρησης όπως κάποιοι πιστεύουν. Επισυνάπτουν προβλήματα και δυσλειτουργίες της μικρής μας κοινωνίας. Ας δούμε ,έστω και προεκλογικά, αν λυθούν όλα αυτά.”