Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος και αιμόφυρτος.

Νεότερη ενημέρωση: Μία γυναίκα ήταν εκείνη, η οποία είδε τον μεσήλικα να διαπληκτίζεται με ένα άλλο άτομο και κάλεσε την Αστυνομία.

Μέχρι να φτάσει το περιπολικό, ο δράστης είχε καταφέρει να πλήξει μάλλον με στιλέτο, περισσότερες από 10 φορές τον άτυχο άνδρα σε διάφορα μέρη του σώματός του, και αμέσως εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι Ρομά και βρέθηκε στο χωράφι προκειμένου να λύσει τις διαφορές που πιθανότατα είχε, με τον δράστη, ο οποίος μάλλον είναι ομοεθνής του. Ήδη, οι αστυνομικές δυνάμεις “χτενίζουν” τα τσιγγάνικα της περιοχής, για να εντοπίσουν τον δράστη.

Νέα ενημέρωση: Ο άτυχος μεσήλικας σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ, έχει δεχθεί περισσότερες από 10 μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Το σκηνικό του αποτρόπαιου εγκλήματος στήθηκε από τον δράστη σε απόμερο σημείο του χωραφιού, όπου δεν υπήρχε η δυνατότητα να τον δουν περαστικοί.

Ήδη στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, Θεοδόσης Σαμπανιώτης, με άνδρες της Υπηρεσίας του.

Τέλος, σπεύδει επιτόπου και ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Γκότσης.

Ακόμα το θύμα δεν έχει αναγνωριστεί.

Πρώτη ενημέρωση: Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (18/4), βρέθηκε νεκρός ένας μεσήλικας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε χωράφι της Κάτω Αχαΐας, στην έξοδο της κωμόπολης προς τα Σαγέικα.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος και αιμόφυρτος.

Εντοπίστηκε από συντοπίτες του, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ήδη στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της ΕΛΑΣ που απέκλεισαν τον χώρο και συλλέγουν ευρήματα, για να μπορέσουν να φτάσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: pelop.gr