Μια πολύ όμορφη βραδιά απόλαυσαν δεκάδες Κερπινιώτες και φίλοι του χωριού μας οι οποίοι  παραβρέθηκαν στην φετινή 4η στη σειρά «Γιορτή Πίτας» που ξεπέρασε κάθε προσδοκία προσέλευσης.

  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο προαύλιο Χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κερπινής ,την Κυριακή  12 Αυγούστου 2018, και διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κερπινής.

   Πίτες φτιαγμένες με μεράκι από τις νοικοκυρές του χωριού μας, άφθονο κρασί και μπύρες σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  το  χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών «Στριφτόμπολας» που για ακόμη μία φορά μας συνέδραμε με τα υπέροχα χορευτικά του, την δραστήρια πρόεδρο του κ. Γεωργία Χασαποπούλου, τον πάτερ Ανδρέα Ρηγόπουλο, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη που τον συνόδευαν.

    Στη γιορτή παραβρέθηκαν και ευχαριστούμε θερμά, ο κος Δημήτριος Κατσικόπουλος πρώην νομάρχης Αχαΐας, οι τοπικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων κ.κ. Κων/νος Κακκαβάς, Δαπόντας Δημήτριος και Χάρης Κακανάς, ο κος Ιωάννης Μαντάς γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΚΙΝΑΛ Καλαβρύτων και ο πρόεδρος της κοινότητας Μανεσίου-Μπούμπουκα κος Ιωάννης Κουτρουμάνης.

  Ένα μεγάλο μπράβο θα πρέπει να δώσουμε και στο χορευτικό τμήμα του δικού μας Συλλόγου το οποίο με τη καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου  Δέσποινας Γερμόλας μας μάγεψε.

   Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να δοθεί και στην παρουσία του δικού μας πάτερ Γεώργιου Σαρδελιάνου  ο οποίος αφοσιωμένος ψυχή και σώμα στο λειτούργημα που ασκεί, και μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα, μικροψυχία, ή εμπάθεια προσπαθεί μέσω του ποιητικού λόγου που διαθέτει  να μας δείξει το δρόμο ώστε όλοι μονιασμένοι να δώσουμε από κοινού τον αγώνα να μεγαλουργήσει ο τόπος που όλοι αγαπάμε, το αγαπημένο μας χωριό.

     Επίσης έγινε τιμητική βράβευση για την προσφορά τους στα δυο χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Κερτεζιτών & Κερπινής καθώς και στη χοροδιδάσκαλό μας Δέσποινα Γερμόλα.

Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς και δωρητές για τις προσφορές τους είτε σε τοπικά προϊόντα είτε σε  συνεισφορές και συγκεκριμένα την συμπατριώτισσα μας κα Ντίνα Στάγια, τον μελισσουργό και φίλο του χωριού μας κ. Νίκο Στασινόπουλο, την Ταβέρνα στην Πλατανιώτισσα ¨Το Ποτάμι¨ και κυρίως την ιδιοκτήτρια της κα Μαρία για την προσφορά της με τις καταπληκτικές  πίτες, την συμπατριώτισσα μας Αθανασία Μπουρή-Λυμπέρη, το Ανθοπωλείο¨Μανώλια¨ στο Αίγιο και όλους  τους συντελεστές και εθελοντές στην εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση.

   Δείτε εδώ πλούσιο Φωτορεπορτάζ και Video από την εκδήλωση.

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς! (12-8-2018)

-Οι τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν, είναι οι παρακάτω:

  1. ΣΚΟΥΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ (Προσφορά του Συλλόγου ) το Νο 72
  2. ΠΟΛΥΚΑΦΕΤΙΕΡΑ(Προσφορά της Ντίνας Στάγια ) το Νο 183
  3. ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΜΕΛΙ (Προσφορά του Νίκου Στασινόπουλου) τοΝο 71
  4. ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΜΕΛΙ (Προσφορά του Νίκου Στασινόπουλου) τοΝο 186
  5. ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ (Προσφορά της ταβέρνας¨Το Ποτάμι ¨ στην Πλατανιώτισσα ) το Νο 231
  6. ΕΝΑ ΦΥΤΟ(Προσφορά του Ανθοπωλείου ¨ΜΑΝΩΛΙΑ¨ στο Αίγιο ) το Νο 115

Περισσότερα>>>