Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής, το Σάββατο 23 Μαρτίου σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στο Grand Chalet στο Μέγα Σπήλαιο.

    Σε μια κατάμεστη αίθουσα  από Κερπινιώτες και φίλους που ζουν στην ευρύτερη περιοχή, και του οποίους ευχαριστούμε για την παρουσίας τους, το κέφι παρέμεινε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

   Την Παράσταση βέβαια έκλεψε, όπως πάντα, η παρουσία και ο επιβλητικός ποιητικός λόγος του Ιερέα του χωριού μας ,του πάτερ Γεώργιου  Σαρδελιάνου  ο οποίος είναι πάντα παρών και στις επάλξεις και καταφέρνει με το ρολό του και το κυρός του να δίνει ζωή όχι μόνο στο χωριό μας ,αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. Ένα φωτεινό παράδειγμα πίστης και αισιοδοξίας για τον καθένα από εμάς, ένα ακούραστο και με ψυχικά χαρίσματα και αποθέματα Ιερέα.

Παρακάτω παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα της ποιητικής του γραφής .

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γεώργιος Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Χουλιάρας, ο Βοηθός Δημάρχου, κος Νίκος Μαγκαφάς ,ο Δημ. Σύμβουλος Κος Ευθύμιος Φλογεράς, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για το Δήμο Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος μαζί με υποψήφια μέλη του συνδυασμού του.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών «Στριφτόμπολας» με την πρόεδρο τους κα Γεωργία Χασαποπούλου,αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων καθώς και οι πρόεδροι της ΚερπινήςΠλατανιώτισσας, Βάλτας καθώς κ.ά.

   Λόγο εκφώνησε εκτός του Πρόεδρου του Συλλόγου Κερπινής κου Αθανάσιου Κούκου,  ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε αναφορά για το μεγάλο όραμα του σημερινού Συλλόγου,  οΔήμαρχος Καλαβρύτων κος Γεώργιος Λαζουράς και ουποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Δείτε εδώ πλούσιο Φωτορεπορτάζ .