Ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ομίλου των «Παραπολιτικών», «έσβησε» ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής

Ο Παναγιώτης Τζένος, δημοσιογράφος και διευθυντής των «Παραπολιτικών», άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής στην Πάτρα, καθώς υπέστη ανακοπή, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Σε βαρύ κλίμα στο κοιμητήριο της Κέρτεζης Καλαβρύτων για τον 46χρονο Παναγιώτη Τζένο. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο γιος τους, Γιάννης.

Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, o Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Νασιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Καλαβρύτων Δουκλιάς, Σαμαρτζόπουλος, και Ζήσης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου,ο Νίκος Νικολόπουλος Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος πρώην Υφυπουργός Εργασίας, ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Αρ. λογαριασμού:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR3201103640000036455809008
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ