Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ συνεχίζει το μαζικό πολιτικό άνοιγμα και την πολιτική της δραστηριότητα μπροστά στις Ευρωεκλογές της 9ηΙούνη. Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων και  εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής: 

Δευτέρα 13 Μάη 

Πολιτική συγκέντρωση στις 8:00μμ στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά. Θα μιλήσουν: Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Βαγγέλης Κατσακούλης, υποψήφιος  Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και Αναστασία Τογιοπούλου, αντιδήμαρχος Δήμου Πατρέων. 

Τρίτη 14 Μάη 

Εκδήλωση στις 7:00μμ στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της Σύγχρονης Εποχής (Κανακάρη 159), με  αφορμή και τις επερχόμενες εκλογές του ΤΕΕ με θέμα: «Οι εξελίξεις στο χώρο των μηχανικών και  του ΤΕΕ. Η θέση του ΚΚΕ στον αντίποδα της πολιτικής της ΕΕ». Θα μιλήσουν: Δημήτρης Κουτζής,  πολιτικός μηχανικός, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και της Διοικούσας  Επιτροπής του ΤΕΕ και ο Νίκος Χρυσοβιτσάνος, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και 

επικεφαλής της Πανεπιστημονικής στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας 

Τετάρτη 15 Μάη 

Εκδήλωση στις 8:00μμ στον Πολυχώρο Ιχθυόσκαλα με καλλιτέχνες και ανθρώπους του  πολιτισμού. Θα μιλήσουν: Σεμίνα Διγενή, δημοσιογράφος, συγγραφέας και βουλευτής του ΚΚΕ,  Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας, Κατερίνα Δεμέτη, αρχαιολόγος, Διευθύντρια του Μουσείου Σολωμού & Επιφανών Ζακυνθίων, Αναπληρώτρια  Συντονίστρια του Δικτύου Μουσείων Ιονίων Νήσων και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και  Παύλος Σκούρας, παιδαγωγός και δημοτικός σύμβουλος Πατρέων.  

Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση! Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και  την Ευρώπη του σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, του λαού!