Το ΚΚΕ χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις αγροτικές κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε  εξέλιξη στη χώρα μας, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, ως το Βέλγιο, τη Ρουμανία, την Πολωνία και τη χώρα μας, που αποδεικνύουν ότι κοινή ρίζα των προβλημάτων είναι η Κοινή Αγροτική Πολιτική και η στρατηγική «γκριζοπράσινης» μετάβασης της ΕΕ. Οι βιοπαλαιστές αγρότες έχουν το δίκιο με το μέρος τους!Γι’ αυτό τώρα χρειάζεται να δυναμώσει η αλληλεγγύη στον αγώνα τους για άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Αντιπροσωπεία της Τομεακής Αχαΐας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδείες στα χωριά του Νομού.

Σάββατο 3 Φλεβάρη

7:00μμστα χωριά της Δυτικής Αχαΐας, Αλισσό, Λουσικά, Καλαμάκι, Χαϊκάλι, με επικεφαλής την Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και περιφερειακή σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Κυριακή 4 Φλεβάρη

10:30πμ, στα χωριά της Αιγιάλειας, Ροδοδάφνη, Καμάρες, Άκολη, με επικεφαλής τον Γιώργο Μποδιώτη, μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 5 Φλεβάρη

6:00μμ, στα χωριά του Ερυμάνθου, Χαλανδρίτσα, Ίσωμα, Βασιλικό, με επικεφαλής τον Θανάση Μελά, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

7:00μμ, στα χωριά της Αιγιάλειας, Διακοφτό, Ακράτα, Αιγείρα, με επικεφαλής τον Γιώργο Μποδιώτη, μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.