Μεγάλη επιτυχία είχε η μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας «Ο ΧΕΛΜΟΣ», με τη συνδρομή και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Καλαβρύτων, το βράδυ του Σαββάτου 13 Αυγούστου 2022, στην νέα πλατεία της Κλειτορίας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων Πάτρας, Βασίλης Χρόνης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Αργύρης Αγγελόπουλος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φρόντισαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τα ονομαστά χορευτικά συγκροτήματα της Λυκούριας και της Σχολής «Κατσίκη», από την Πάτρα και η ορχήστρα από ντόπιους τραγουδιστές και οργανοπαίκτες με δημοτικά τραγούδια από το συντοπίτη μας Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο. εντυπωσίασαν τους κατοίκους και επισκέπτες της Κλειτορίας, που, κυριολεκτικά, γέμισαν την πλατεία και συμμετείχαν και απόλαυσαν αυτή την εξαιρετική εκδήλωση – πανηγύρι.
Παρόντες και συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ήταν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας, Βασίλης Κουτρουλάκης και Καλαβρύτων Ζησιμόπουλο Ζήσιμο, ο βοηθός Δημάρχου Δουκλιάς Σωτήριος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχαλόπουλος Ασημάκης, Βασιλική Παπουτσή άλλοι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, εκρπόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν προσωπικότητες από όλα τα πολιτικά κόμματα.

Ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας, απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλο και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια.