Τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων ηρώων. – Κατάθεση στεφάνων. – Τήρηση σιγής ενός λεπτού στη μνήμη ενδόξων ηρώων. – Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

Ο εορτασμός της εθνικής μας επετείου πραγματοποιήθεικε και φέτος σύμφωνα με τις ισχύουσες εγκυκλίους για την προστασία όλων μας από την πανδημία.

Μετά την πανηγυρική θεία λειτουργία που έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κλειτορίας Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Παπαϊωάννου.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βασίλης Κουτρουλάκης και κ. Ασημάκης Μιχαλόπουλος, η Δημοτική σύμβουλος κα. Βασιλική Παπουτσή, Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, ιατρός παθολόγος κ. Δημήτρης Κοντογιάννης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας Βασίλης Μαγκλάρας, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαβρύτων κ. Νίκος Τσάμης.

Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής μας επετείου στην Κλειτορία, με τους μαθητές παρελαύνουν με καμάρι καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο και των τοπικών αρχών.