«Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλους τους ανθρώπους του Ομίλου»
Ή «Αξίες οι οποίες κληρονομήθηκαν από το παρελθόν και με αυτές πορευόμαστε στο μέλλον» 30 χρόνια συμπληρώνουν φέτος, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των Αθ. Ζαχαροπουλου – Β. Βέρρα, επέτειος που γιορτάστηκε με μία μεγάλη εκδήλωση του Ομίλου για το σύνολο των εργαζομένων που δραστηριοποιούνται και στις τρεις εταιρείες (ΒΙΕΜΕΤΑΛ Α.Ε., arkhon PANEL A.Ε. και ANV A.Ε.)

Στο ΧΑΡΑΜΑ Πάτρας, την περασμένη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου το βράδυ, παρέα με τη μουσική συντροφιά της Μελίνας Ασλανίδου και των υπόλοιπων καλλιτεχνών του προγράμματος και σε απόλυτα εορταστικό κλίμα, ο Όμιλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Η μεγάλη γιορτή ήταν αφιερωμένη σε όλους του συνεργάτες και συνοδοιπόρους της 30χρονης πορείας αλλά και στους ανθρώπους του σήμερα, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Ο Όμιλος θέλησε μέσα από αυτή την ξεχωριστή γιορτή να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τη συνεισφορά όλων των μελών του, να μοιραστεί την ικανοποίηση για τα έως τώρα επιτεύγματα της μεγάλης ομάδας, να ενισχύσει την εταιρική κουλτούρα που την χαρακτηρίζει και να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Προεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της arkhon PANEL Α.Ε. κ. Νίκος Ζαχαρόπουλος κάνοντας την ιστορική αναδρομή των τελευταίων 30 ετών και ευχαριστώντας όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους για την αφοσίωση τους και τη συνεισφορά τους μέχρι σήμερα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «η κινητήριος δύναμη του ομίλου είναι τα ικανά στελέχη με αξίες και αρχές που συνάδουν με την κουλτούρα της εταιρείας».

Ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της arkhon PANEL A.Ε. κ. Βασίλης Ζαχαρόπουλος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους έναν νέο, με υγεία, πρόοδο και πιο εποικοδομητικό σε κάθε επίπεδο χρόνο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πολιτική του ομίλου καθώς και στις επενδύσεις των τελευταίων ετών στη σωληνουργία και στο βαφείο στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΕΜΕΤΑΛ Α.Ε. Βασίλειος Βέρρας ευχήθηκε υγεία και ευημερία και επισήμανε τη σημασία της συνεργατικότητας αλλά και της διατήρησης του οικογενειακού χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος στον χαιρετισμό του προς το δυναμικό των εταιρειών τόνισε πως «η επιμονή, η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η συνεργατικότητα είναι αξίες οι οποίες κληρονομήθηκαν από το παρελθόν και με αυτές πορευόμαστε στο μέλλον», ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς: στο πλαίσιο συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την ίδρυση της πρώτης εταιρείας, ο Όμιλος θέλοντας να επιβραβεύσει όλο του το δυναμικό, χορηγεί Bonus συνολικού ποσού 120.000 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους.

Μετά τους χαιρετισμούς και την κοπή της πίτας, ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα όπου όλοι οι εργαζόμενοι των εταιρειών με τις οικογένειές τους απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά.