Κυριακή 8/7/2018 στις Κορφές Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο-εκδήλωση μνήμης, για τους Κορφιώτες,πεσόντες,στους Εθνικούς Αγώνες,μεταξύ των οποίων και για τον καταδρομέα,Σωτήρη Τζουρά, ο οποίος έπεσε μαχόμενος στην Κύπρο στις 21 Ιουλίου 1974,συνέπεια της κατάρριψης του αεροπλάνου Noratlas,που συμμετείχε της επιχείρησης “ΝΙΚΗ”.

Ομιλία για τον ήρωα καταδρομέα εκφώνησε ο Αντιδήμαρχος κ Δημήτριος Χουλιάρας  από το Δήμο Καλαβρύτων, στην Τοπική Κοινότητα Κορφές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο τέως βουλευτής Αχαΐας και πρώην Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθ. Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης στο δήμο κ Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Ιωάννης Τζουράς, η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Καλαβρύτων, κα Χρύσα Παπαδάτου, …εκπρόσωπος του Α.Τ.Καλαβρύτων ο κ. Νικόλαος Πατερέλης, από τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων o υποδιοικητής κ. Σπυρίδων Κωνστάντης εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι των συλλόγων Κυπρίων Αχαΐας, αντιπροσωπεία των συναγωνιστών του , με το σύλλογο «ΚΟΜΑΝΤΟΣ ‘74», εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων