Ομιλία του Βουλευτή Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Μάρκου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του σ/ν του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Διατάξεις για τη θωράκιση του θεσμικού πλαισίου του αθλητισμού κλπ».

 Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καθηγητής Κώστα Β. Μάρκου μιλώντας ως Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος στην Ολομέλεια της  Βουλής κατά τη συζήτηση του Αθλητικού Ν/Σ απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό και αναφερόμενος στον κ. Μητσοτάκη: «Σταματάω τις κατηγορίες. Ακούσατε, είδατε, πάθατε, τον έχετε μπροστά σας,· δικάστε τον» (Λυσίας κατά του τυράννου Ερατοσθένη).

 Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καθηγητής Κώστα Β. Μάρκου μιλώντας ως Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος στη  Βουλή κατά τη συζήτηση του Αθλητικού Ν/Σ τόνισε ότι μια από τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία του θεσμού του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β’  Κατηγορίας, νυν «Superleague2» γράφεται επί ημερών διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με την αναστολή εδώ και ένα μήνα του πρωταθλήματος. Αναφερόμενος στην αιφνίδια τροπολογία που ιδιωτικοποιεί το Χιονοδρομικό Κέντρο των Γρεβενών, αφού περιέγραψε το ιστορικό του περιβόητου Πάτση που λυμαίνεται ως «αρπακτικό» των funds την περιοχή, ερώτησε τον παρευρισκόμενο κ. Αυγενάκη εάν η συγκεκριμένη τροπολογία  αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση κάποιου Πάτση. Όσον αφορά το 7ο νομοσχέδιο του κ. Αυγενάκη ο βουλευτής επισήμανε ότι βασικά αφορά είτε διορθώσεις κακής νομοθέτησης των προηγούμενων 6 νομοσχεδίων, είτε πελατειακές εξυπηρετήσεις. Τελειώνοντας ο κ. Μάρκου ανέφερε, μιλώντας προς τους βουλευτές της ΝΔ, ότι είναι υπόλογοι και θα λογοδοτήσουν πολιτικά για 10δες δεινά που επισώρευσαν στην ελληνική κοινωνία και απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό αναφερόμενος στον κ. Μητσοτάκη: «Σταματάω τις κατηγορίες. Ακούσατε, είδατε, πάθατε, τον έχετε μπροστά σας,· δικάστε τον» (Λυσίας κατά του τυράννου Ερατοσθένη).

Το link της ομιλίας εδώ:

https://youtu.be/mg3qCiKMWhw

Γραφείο Κώστα  Μάρκου

Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ  ΑΧΑΪΑΣ-ΠΣ

https://youtu.be/mg3qCiKMWhw