Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, έγιναν οι αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρινοφύτων «Άγιοι Θεόδωροι» για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στα γραφεία της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης. Παράλληλα έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του Συλλόγου.

Σε κλίμα ενωτικό και με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή των συμπατριωτών μας, επιβεβαιώθηκε η επιθυμία όλων μας να συνεχίσει ο Σύλλογος τις προσπάθειές του για τα τρέχοντα προβλήματα του χωριού μας αλλά και για την διάσωση της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς.

Μετά την κατάθεση του οικονομικού απολογισμού του απερχόμενου Δ.Σ.  έγινε η έγκριση του από τα μέλη του συλλόγου και η απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ψηφοφορία των μελών για το νέο Δ.Σ. για την Ελεγκτική επιτροπή και των αντιπροσώπων του συλλόγου μας στην Ομοσπονδία «Αρχαίος Κλείτωρ». Το νέο ΔΣ που εκλέχτηκε είναι όλα νέα άτομα σε ηλικία που επιθυμούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς για το καλό του χωριού μας και του συλλόγου.

Η τυχερή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας ήταν η κ. Ιωάννα Θεοδώρου, που παρέλαβε την εικόνα της Παναγίας. Επίσης δόθηκαν αλλά τρία δώρα κατόπιν κληρώσεως όπου ο κ. Ιωάννης Μπάσιος κέρδισε 2 ατομικά εισιτήρια μαζί με 1 ΙΧ μετά επιστροφής σε οποιαδήποτε προορισμό της Saronic Ferries. Η Κα Κατερίνα Ντακόλια Τσούλου κέρδισε ένα πλήρες δείπνο 4 ατόμων στο εστιατόριο Άνεμος Ελληνικές Γεύσεις στην Πετρούπολη. Τέλος ο κ. Ιωάννης Πανουτσόπουλος κέρδισε 2 κιλά προβατίνα από το εστιατόριο Doctor Chef στο Περιστέρι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις του πολιτιστικού συλλόγου Κρινοφύτων «Άγιοι Θεόδωροι» στα 60 χρόνια ζωής του συλλόγου μας, όπου παραδίδουν τώρα τον σύλλογο στην επόμενη γενιά για να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην ιστορία του συλλόγου μας. Τέλος να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο πρόεδρο του συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Κατσιάρη με θητεία 23 ετών για τη προσφορά του στον σύλλογο, όπου πιστεύουμε ότι θα έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την συμβουλή του σε θέματα του συλλόγου με την μεγάλη εμπειρία του.

Εντός 10 ημερών θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Δ.Σ. για την συγκρότηση του νέου Συμβουλίου.

Εκλέχτηκαν με αλφαβητική σειρά.

1)      ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

2)      ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3)      ΚΑΤΣΙΑΜΕΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

4)      ΚΟΚΚΟΤΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

5)      ΜΠΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6)      ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

7)      ΤΣΟΥΛΟΥ ΝΤΑΚΟΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 Καλή επιτυχία και καλή θητεία στο νέο Δ.Σ.

 Με εκτίμηση

Ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας

 Μάριος Πανουτσόπουλος