Άλλη μια μεγάλη βράβευση για το “Ασάνι μας”, το καφενείο – εστιατόριο του χωριού Κρυονέρι Καλαβρύτων.

Μετά την βράβευση με το βραβείο ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ από τον παγκόσμιο οργανισμό GTBB (Greek Taste Beyond Borders) στο 4ο Παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής Γαστρονομίας το προηγούμενο καλοκαίρι, χθες απονεμήθηκε στην Κλαίρη, την σύζυγο του Νίκου Βουρλούμη, που επιμελείται την κουζίνα με τα εκλεκτά πιάτα, ο Χρυσός Κούρος και το διπλωμα Chef &Greek Cuisine Expert για το 2023.

Αξίζουν για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στο Νίκο και στην Κλαίρη αφού και το χθεσινό γεγονός αποτελεί άλλη μια μεγάλη διάκριση-επιβράβευση για τα εκλεκτά πιάτα που προσφέρουν και που έχουν την τύχη να γεύονται καθημερινά οι επισκέπτες του χωριού.

“Ευχαριστούμε τον παγκόσμιο οργανισμό GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB για την σημαντική αυτή πιστοποίηση – βράβευση. Επίσης ευχαριστούμε όλους εσάς για την υποστήριξη στην προσπάθεια που κάνουμε” δήλωσαν εμφανώς ικανοποιημένοι οι δύο συμπατριώτες μας.