Η Βασιλική Σταθακοπούλου από το Λευκάσιο Καλαβρύτων στην επίσημη ομάδα Μπάσκετ Νεανίδων- Γυναικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΕΙΡΑΙΏΣ 

Μετά την εξαιρετική πορεία στην ΓΕΑ Τρίπολης, η Βασιλική Σταθακοπούλου από το Λευκάσιο Καλαβρύτων πραγματοποίησε ένα σημαντικό βήμα στην μπασκετική καριέρα της. Η Βασιλική Σταθακοπούλου από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην επίσημη ομάδα Μπάσκετ Νεανίδων- Γυναικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΕΙΡΑΙΏΣ.

Με ένα τρυφερό μήνυμα, ο πάτερ Δημήτριος Σταθακόπουλος περικλείει όλη την αγάπη του για την κόρη του Βασιλική Σταθακοπούλου, για το νέο της μπασκετικό ξεκίνημα και παράλληλα ευχαριστεί την Άμιλλα Τρίπολης για τα 7 χρόνια την ομάδα που την ανέδειξε.

“Μεγάλη χαρά και τιμή για την αθλητική οικογένειά μας η επίσημη πρόταση της ομάδας Μπάσκετ Νεανίδων- Γυναικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΕΙΡΑΙΏΣ για την Βασιλική μας!!!

Να ευχαριστήσω την ομάδα μας ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΊΠΟΛΗΣ (Πρόεδρο-Προπονητές- Έφορο- συμπαίχτριες και γονείς όπως επίσης διαιτητές, δημοσιογράφους και παράγοντες) τα 7 αξέχαστα χρόνια συνεργασίας μας και την πρόοδο του παιδιού μου και ξεκινάμε ανοίγοντας μια νέα σελίδα.

Εδώ θα παρακαλέσω να έχω σύμμαχο προς το καλό τις προσευχές όλων σας!!!

Θερμά συγχαρητήρια για μια λαμπρή σταδιοδρομία από το kalavrytapress.gr