Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς ,στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου των Απανταχού Λευκασίων “Ο Άγιος Δημήτριος”

Στην κατάμεστη “Ελαία”,κάτω απ´ την Ακρόπολη,στην Πλάκα,στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου των Απανταχού Λευκασίων “Ο Άγιος Δημήτριος”,με καλούς και αγνούς πατριώτες Τσοροταίους,μεταξύ των οποίων,το διακεκριμένο γιατρό Γιώργο Σκάρπα και τον επίσης διακεκριμένο δικηγόρο και διεθνολόγο Δημήτρη Σταθακόπουλο,που μίλησε και για την προέλευση του εθίμου της βασιλόπιτας.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γιώργος Λαζουράς , μαζί με το κ Δημήτρη Σταθακόπουλο , νομικό διεθνολόγο -κοινωνιολόγο ιστορικό μουσικολόγο , ,ενημερώσαν τους Λευκάσιους, που παραβρέθηκαν για τις ενέργειες,που πρέπει να κάνουν για τη δήλωση των ιδιοκτησιών τους,στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,στους Απανταχού Τσοροταίους(Λευκασίους).

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου ενώ τη πίτα έκοψε ο πρώτος Πρόεδρος του Συλλόγου, και ιδρυτικό μέλος, κ. Κυριάκος Σκάρπας.

ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Σκάρμπας λόγω γρίπης απουσίαζε (του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση), τον εκπροσώπησαν επάξια οι υιοί του Γιώργος και Παύλος και φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ που συνέβαλλε στην επιτυχία της γιορτής!