Κώστας Πελετίδης, Πέτρος Ψωμάς, Κώστας Σβόλης και Βασίλης Αϊβαλής, στο αποψινο μεγάλο debate για το Δήμο της Πάτρας. Σε απευθείας μετάδοση από τον Peloponnisos FM 104.1 και διαδικτυακά και το pelop.gr.

Δημοτικές εκλογές Πάτρας. Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 21.00. Τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι, τέσσερις συνδυασμοί που οραματίζονται να ηγηθούν επί της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Κώστας Πελετίδης (Λαϊκή Συσπείρωση), Πέτρος Ψωμάς (Σπιράλ), Κώστας Σβόλης (Πάτρα Ενωμένη) και Βασίλης Αϊβαλής (Πάτρα σπουδαία και πάλι) σήμερα το βράδυ θα βρεθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του IONIAN και θα πάρουν μέρος στο debate που διοργανώνουν το περιφερειακό κανάλι IONIAN TV, η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και το ενημερωτικό portal THEBEST.GR. Το μεγάλο debate θα συντονίσει η Νατάσα Τραγουστή και συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Λίνα Μπάστα (IONIAN TV), Γωγώ Παπαδάκου (thebest.gr) και Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ).

Συγκεκριμένα, οι κύκλοι ερωτήσεων αφορούν τα έργα υποδομής και τις προτεραιότητες έργων της νέας θητείας, τις αναπτυξιακές προοπτικές-παραγωγικούς τομείς και τουρισμός και την ποιότητα ζωής-περιβάλλον-αθλητισμός-πολιτισμός. Το debate θα κλείσει με έναν κύκλο ελεύθερων ερωτήσεων, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα ο κάθε υποψήφιος να πραγματοποιήσει ερώτηση προς κάποιον άλλο υποψήφιο.

Στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» οι τέσσερις διεκδικητές του Δήμου είχαν αποκαλύψει τι περιμένουν από το debate.

Δείτε ζωντανά

Α΄Κύκλος: Έργα Υποδομής -Προτεραιότητες έργων

 

Β΄Κύκλος: Αναπτυξιακές προοπτικές – Παραγωγικοί τομείς και Τουρισμός

 

Γ΄Κύκλος: Ποιότητα Ζωής – Περιβάλλον -Αθλητισμός – Πολιτισμός

 

Δ΄Κύκλος: Ελεύθερες ερωτήσεις

Πηγή: pelop.gr