Απολογισμός έργου δράσης έτους 2019-2020

Της τοπικής κοινότητας Λυκούριας

Δήμου Καλαβρύτων

Κύριε πρόεδρε, στις 31/8/2020 συμπληρώθηκε ένας (1) ολόκληρος χρόνος από την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων και νομίζω ότι χρειάζεται να κάνετε ο ίδιος απολογισμό για να διαπιστώσετε το έργο το οποίο πετύχατε και κατ’ αρχάς, εάν πετύχατε τους στόχους με τους οποίους εκλεγήκατε πρόεδρος της κοινότητας.

Οφείλετε να ενημερώσετε για τη δράση του έργου σας και πρώτα τους συμβούλους σας, οι οποίοι προσέφεραν και αυτοί από την πλευρά τους στην όποια επιτυχία κερδίσατε (μικρή ή μεγάλη), αλλά να ενημερώσετε και τους συμπατριώτες σας.

Εγώ πρώτα ρωτάω εσάς κύριε πρόεδρε είστε ευχαριστημένος για το έργο αυτό που πετύχατε; Εάν όχι τι πιστεύετε ότι δεν πήγε καλά;

α) Υπήρξε έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς Δήμου Καλαβρύτων;

β) Μήπως έφταιξε ο κορωνοΐος;

γ) Μήπως έφταιξε ότι βρίσκεστε με κάποιους σύμβουλους σε διαφορετική συχνότητα;

Κάτι πρέπει να έφταιξε, εσείς θα πρέπει να γνωρίζετε. Την χρονική περίοδο 2019-2020 δεχθήκατε κάποια αιτήματα που αφορούσαν χρονίζοντα προβλήματα, ποια από αυτά ικανοποιήσατε; Και ποια όχι και γιατί;

Κύριε πρόεδρε, η επιτυχία ενός έργου βασίζεται στο πνεύμα της καλής συνεργασίας και του ενδιαφέροντος που φαίνεται ότι δεν υπάρχει στο συμβούλιο σας, και εσείς δεν προσπαθείτε να δείξετε άλλο πρόσωπο ώστε να υπάρχει από κοινού πνεύμα συνεργασίας, ώστε να αλλάξει  κάτι. Να ευχηθώ το 2021 να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν και δεν λέει τίποτα αυτό από μόνο του, γιατί με ευχές δεν λύνονται τα προβλήματα. Τα προβλήματα λύνονται με την προσωπική παρουσία σας στους αρμόδιους φορείς και στην καλή συνεργασία που πρέπει να έχετε με όλους τους συμβούλους σας.

Ας ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει το 2021 για το καλό της Λυκούριας.

Δημήτρης Πραγματευτέλης