Νέα ευχαριστήρια επιστολή, τον “Ελεύθερων – Αδέσμευτων Λυκουραίων” προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Αθανάσιο Παπαδόπουλο, για την άμεση αντίδραση, για την διασφάλιση της ποιότητας του νερού. Τη δημοσιεύουμε όπως έχουμε υποχρέωση χωρίς περαιτέρω σχολιασμό, όπως κάναμε και με την προηγούμενη, αφού άλλωστε δεν έχουμε άμεση αντίληψη για το συγκεκριμένο θέμα.

Η νέα επιστολή των “Ελεύθερων – Αδέσμευτων Λυκουραίων” με υπογραφή του κ. Δημήτρη Στούρα, έχει ως εξής:

Ευχαριστούμε τον κο Δήμαρχο Αθανάσιο Παπαδόπουλο για την άμεση αντίδραση – ενεργοποίηση στο μείζον πρόβλημα της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατούσε στις υδρομαστεύσεις και τα φρεάτια του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του χωριού μας, της Λυκούριας.

Άμεσα έστειλε τους μηχανικούς του Δήμου, οι οποίοι διαπίστωσαν το χάλι που επικρατούσε και με εντολή του, έκαναν τη μελέτη και την ανάθεση και το έργο εκτελέστηκε σε χρόνο ρεκόρ.
Ο πρώην πρόεδρος κος Σοφοκλής Κοντογιάννης δεν κατάφερε, μέσα στα 4,5 χρόνια της θητείας του, ούτε έναν έλεγχο να κάνει στο εξωτερικό δίκτυο.
Αυτό που διαδίδει τώρα είναι ότι υπήρχαν λουκέτα. Αναρωτιόμαστε όμως, βλέποντας και τις φωτογραφίες, τα λουκέτα είναι αυτά που έλειπαν, αλλά και πού θα μπορούσαν να τοποθετηθούν;

Ακολοθούν φωτογραφίες προς επιβεβαίωση της κατάστασης.

Ελεύθεροι – Αδέσμευτοι Λυκουραίοι
Στούρας Δημήτριος του Αργυρίου

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ