Με μια εντυπωσιακή συναυλία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (2/9) η δεύτερη μέρα αγώνων αναφορικά με το 1ο Open Πανελλήνιο πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R by Coffee Island, που διεξάγεται στο Δρέπανο.

Οι Onirama ήταν αυτοί που ανέβηκαν στην σκηνή και ξεσήκωσαν τους θεατές και τους αθλητές που τους είδαν από κοντά. Ο συναυλιακός χώρος γέμισε ασφυκτικά και λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ και ο Θοδωρής Μαραντίνης με την μπάντα του έδωσαν ένα μουσικό σόου που όλοι θα θυμούνται. 

Πάντως την αρχή είχαν κάνει οι Burger Project που ανέβασαν τις στροφές κι έριξαν το σύνθημα για το ξεφάντωμα που ακολούθησε.

Για σήμερα Σάββατο (3/9), το πάρτι έχει ήδη ξεκινήσει από νωρίς με ένα πολύωρο πάρτι.. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Mr Panos & Jovolos (11.00-14.30), Andy S (14.30-16.30), Ηeavy Pins (16.30-18.30), Nikos Diamantopoulos (18.30-20.30), Ms Lefki (20.30-22.30), CJ Jeff (20.30).

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με το αθλητικό σωματείο Cape Drepano, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Πατρέων.

Η Coffee Island αποτελεί τον επίσημο χρυσό χορηγό της διοργάνωσης η οποία θα πλαισιωθεί με διάφορες παράλληλες δραστηριότητες. Ως ασημένιοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Λούξ και Heineken Silver, και χάλκινοι χορηγοί οι Τιτάν , Ολυμπία Οδός, Cape Drepano Watersports, KiteSurf Greece και Belehas Transfer Solutions. Οι συναυλίες και όλα τα DJs sets είναι Powered by Bacardi, καθώς η εταιρεία αποτελεί χρυσό χορηγό του πολιτιστικού προγράμματος. 

Τέλος χορηγός του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών είναι η Super Cargo.