Στη δωρεά 15 σιλοφόρων οχημάτων που έχουν μετατραπεί σε δεξαμενές νερού, χωρητικότητας 30 κ.μ. το καθένα καθώς και μίας ανοικτής δεξαμενής νερού, χωρητικότητας 40 κ.μ., για τον ανεφοδιασμό πυροσβεστικών ελικοπτέρων προχώρησε σήμερα ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Νεκτάριος Φαρμάκης, ευχαρίστησε και συνεχάρη την εταιρεία για την προσφορά της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα πολύτιμο χέρι βοηθείας προς τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και γενικότερα, προς όσους αγωνίζονται για την καταπολέμηση των πυρκαγιών. Οι 16 δεξαμενές θα χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο και με βεβαιότητα, θα πιάσουν τόπο. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με την πυρόσβεση, προκειμένου οι δεξαμενές να τοποθετηθούν σε σημεία επικινδυνότητας και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων. Χρειαζόμαστε την ιδιωτική πρωτοβουλία ως σύμμαχο στην Πολιτική Προστασία και σήμερα έχουμε ένα εξαιρετικό παράδειγμα που εύχομαι να βρει μιμητές».

Στην συμβολή της Πατρών- Καλαβρύτων με τον δρόμο που οδηγεί στην κατασκήνωση ΡΟΔΕΑ στους πρόποδες του Ερυμάνθου σήμερα τοποθετήθηκε κινητή δεξαμενή χωρητικότητας 30 τόνων για τις ανάγκες της δασοπυρόσβεσης. Η δεξαμενή είναι χορηγία της τσιμενοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μανεσίου κ. Ιωάννης Κουτρουμάνης ευχαριστεί θερμά την ΤΙΤΑΝ, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Καλαβρύτων.