Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά θεατρικής παράστασης.

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα  «Οι Ταξιδευτές της Πρόζας», με την αγαπητή συγχωριανή μας  κ. Αφροδίτη Σκαλτσά – Δημητρακοπούλου και τους συνεργάτες της, θα μας παρουσιάσουν φέτος την κωμωδία με τίτλο «Ένας Βλάκας και Μισός», του Δημητρίου Ψαθά.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 07:30 το απόγευμα, στην πλατεία του Κοινοτικού Γραφείου Μανεσίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Σύνοψη της υπόθεσης του έργου:Ένας αφελέστατος ανθρωπάκος παγιδεύεται από μια πονηρή χήρα, η οποία ζει πλουσιοπάροχα από την ασφάλεια του δήθεν νεκρού συζύγου της. Όταν ο τελευταίος εμφανίζεται με σάρκα και οστά εκείνη θα βάλει τον αγαθιάρη φίλο της να τον σκοτώσει και εκείνος θα καταλήξει στο δικαστήριο, όπου τελικά θα απαλλαχθεί λόγω βλακείας.

Να είστε όλοι εκεί.

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα γέλιου και χαράς ξεφεύγοντας για λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας!