Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες το GRAN-FONDO Thisias Πάτρα-Καλάβρυτα.
Μεγάλος νικητής στη γενική κατάταξη ο Μίλτος Γιαννούτσος του Α.Ο. Αίολος ενώ στις γυναίκες πρώτη η Κατερίνα Ελευθεριάδου του Π.Γ.Σ. Λάρισας.
Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες εκκίνησαν από το Λιμάνι της Πάτρας με κατεύθυνση τα Καμίνια Αχαΐας, μετά έκαναν στροφή 180 μοιρών και μέσο της Οβρυάς συνέχισαν στη 111 Πατρών- Τριπόλεως. Εν συνεχεία έστριψαν αριστερά προς Χαλανδρίτσα και πέρασαν από τα περισσότερα απαράμιλλης ομορφιάς χωριά του Νομού Αχαΐας για να τερματίσουν στην Ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας. Μερικά από αυτά ήταν η Βλασία το Μάνεσι , Καταρράκτης, Κομπηγάδι κλπ. Οι ποδηλάτες σαν ένα πολύχρωμο ποτάμι πλημμύρισαν ευχάριστα όλη την διαδρομή και εισέπραξαν το χειροκρότημα των θεατών που από νωρίς το πρωί είχαν πάρει θέσεις κατά μήκος της διαδρομής για να απολαύσουν αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός που διοργανώνει εδώ και 45 χρόνια ο Π.Ο.Π. (Ποδηλατικος Ομιλος Πατρας) ΠΟΠ .
Οι άνθρωποι του Π.Ο. Πατρών εργάστηκαν εντατικά τους προηγούμενους 2 μήνες για αυτόν τον τριήμερο αγώνα και τον διεκπεραίωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Όμως δεν ήμασταν μόνοι μας.
Είχαμε την βοήθεια και την υποστήριξη κάποιον ανθρώπων και κάποιον υπηρεσιών που θέλουμε να τους εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να τους αναφέρουμε παρακάτω.
Δήμος Καλαβρύτων
Τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων κ. #Σταθούλια_Βασίλη
Τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Ψυχο και τον Υποδιοικητή κ. Παναγιώτη Γιαννακόπουλο.
Την Μονή Αγίας Λαύρας για την φιλοξενία.
Επίσης ευχαριστούμε τους συνοδούς ΜΟΤΟ που φρόντισαν για την ασφάλεια των αθλητών και του αγώνα, τα παιδιά που είχαν αναλάβει την υδροδοσία τον οδηγό και συνοδηγό της <σκούπας>.
Τον κ. Θεόδωρο Λιακόπουλο και τον Γ.Σ.ΔΥΜΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ για την πολύτιμη βοήθεια.
Την Μεταφορική εταιρία Κοτσώνης που είχε αναλάβει ολη τη μεταφορά του εξοπλισμού.
Την εταιρεία MS Packaging MS Απολυμαντική για την διάθεση του οχήματος της για τις ανάγκες του αγώνα.
Επίσης ευχαριστούμε όλες τις ομάδες τους αθλητές και αθλήτριες τους προπονητές τους συνοδούς που έδωσαν το παρών στον αγώνα μας και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους διοργανωτές.
Ενα από τα ωραία στιγμιότυπα που ζήσαμε ήταν όταν ο κ. Παντελής Παπάζογλου μέλος της Ε.Ο.Π. απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας – Hellenic Cycling Federation και ιδρυτή του Π.Ο.Π. κ. Βασίλη Διαμαντόπουλο για την συνολική του προσφορά στην Ελληνική Ποδηλασία ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.
Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τους υποστηρικτές για την διαρκή και αδιάκοπη στήριξη που προσφέρουν στο σύλλογο μας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 46ο Αγώνα Θυσίας το 2024.