Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ! ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ  ΠΑΝΤΟΥ!» που διοργάνωσαν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πατρών,  την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αγοράς Αργύρη. Η κεντρική ομιλία  έγινε από την Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια  βουλευτή του ΚΚΕ στην Αχαϊα. 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης

Όπως τόνισε η Ιφιγένεια Αθανασούλα στην ομιλία της:  

«Η νεολαία της Πάτρας έχει πείρα από το τι σημαίνει δυνατό ΚΚΕ. 

Από τις μάχες που έχουν δώσει οι φοιτητικοί Σύλλογοι της πόλης μαζί με τα σωματεία το ΕΚΠ  ενάντια στην ακρίβεια. 

Είναι αμέτρητες οι μάχες που έχουν δοθεί μαζί με τη δημοτική αρχή για διεκδίκηση χρηματοδότησης για τις ανάγκες της νεολαίας της πόλης. 

Είναι δεκάδες οι φοιτητές που συμμετέχουν στο λαϊκό φροντιστήριο αλληλεγγύης του Δήμου  Πατρέων, ως δάσκαλοι, δείχνοντας έμπρακτη αλληλεγγύη σε μαθητές των οποίων οι  οικογένειες δυσκολεύονται οικονομικά με τα φροντιστήρια. 

Με τις δυνάμεις της ΚΝΕ μπροστά έγινε πράξη η εναντίωση στα σχέδια του ΝΑΤΟ στην περιοχή,  η καταδίκη του πολέμου. 

Σε μια πόλη που έχει πονέσει απ’ τις πολιτικές όλων των άλλων πολιτικών δυνάμεων που έχουν  καταδικάσει τους νέους να ζουν σε μια πόλη με μεγάλα ποσοστά ανεργίας. Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους και ειδικά τους φοιτητές να πάνε με το ψηφοδέλτιο του  ΚΚΕ στην κάλπη. 

Έχουμε εμπιστοσύνη ότι στην πόλη μας, αλλά και συνολικά στην Αχαΐα, θα ακουστεί ηχηρά η  φωνή των νέων στις εκλογές και την επόμενη μέρα θα συνεχιστούν οι αγώνες τους από  καλύτερη θέση».