Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων <ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 2019>.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν για την πραγμάτωσή τους

Ευχαριστούμε τα μέλη μας.Ευχαριστούμε τους μουσικούς,Αδάμ Κουτσιουπιά(κιθάρα),Θωμά Γουρνέλο (Πιάνο),Ηλία Στεφανίδη(μπουζούκι) για την μουσική ρεμπέτικη βραδιά ανήμερα του 15 Αύγουστου στα Καλάβρυτα που παρόλες τις απρόοπτες καιρικές συνθήκες τελικά πραγματοποίηθηκε.

Την <Σφεντόνα> για την δημιουργική Απασχόληση στους μικρούς μας φίλους και την συμπατριώτισσά μας Μαίρη Χαραλαμποπούλου, τον μαριονετίστα κ.Αυτσίδη Χρήστο που ταξίδεψε τους μικρούς μας φίλους σε φανταστικούς κόσμους!Ευχαριστούμε τον Δήμο Καλαβρύτων για την παραχώρηση της πλατείας,την ταβέρνα Έλατος για την παραχώρηση του εξωτερικού του χώρου έτσι ώστε να στηθεί η ορχήστρα λόγο της βροχής.

Ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας για την λαχειοφόρο αγορά για την οποία σε επόμενη ανακοίνωση θα αναφερθούν με τους νικηφόρους λαχνούς.Ευχαριστούμε όλους όσους παρεβρέθηκαν στις εκδηλώσεις μας, τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων εύχεται σε όλους καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού και θα επανέλθει με νέες δράσεις στην νέα σεζόν, αρχές Οκτωβρίου!